Koji su najpopularniji parfemi na svijetu? Ovi mirisi iz godine u godinu imaju status najprodavanijih

Bez obzira na novitete koji nas vesele na mjesečnoj bazi, nekim se favoritima uvijek rado vraćamo
Vidi originalni članak

Svatko od nas ima svojeg favorita u svijetu parfema, no postoje klasici koji imaju kultni status i najprodavaniji su iz sezone u sezonu. Svi ćemo se složiti, parfemi su nešto jako intimno i, za razliku od, primjerice, ruža, nije jednostavno odabrati savršeni miris za dragu nam osobu, pa čak i za sebe, kad smo u potrazi za novim parfemskim favoritom. 

Kolika je moć parfema, najbolje potvrđuje činjenica da neke osobe pamtimo upravo po mirisu pa nas on može podsjetiti na odeđeni trenutak iz prošlosti. Parfem može biti i savršen dar, osobito ako znate kakve mirise tražiti i ako ste dovoljno sigurni da ćete pogoditi onaj pravi.

Nije loša ideja pokušati s najpopularnijim mirisima svih vremena koji iz sezone u sezonu imaju status najprodavanijih. Prvo je mjesto zauzeo parfem sa Chanelovim potpisom, Coco Mademoiselle koji ima prepoznatljiv orijentalni miris, ali nudi i neočekivanu svježinu. 

Na drugom je mjestu Dior J'adore čiji sofisticirani miris dolazi u efektnoj zlatnoj bočici, dok se na trećem mjestu nalazi Guerlainov Mon Guerlain, čije je zaštitno lice Angeline Jolie. 2005. godine predstavljen je parfem Viktor & Rolf Flowerbomb koji se našao na četvrtom mjestu, a poseban je jer nije tipičan cvjetni miris. 

Na petom se mjestu našao Le Labo Santal, dok je na šestom mjestu Chanelova "petica". YSL-ov Black Opium je na sedmom mjestu, a slijedi ga Escentric Molecules Molecule 01, zatim Giorgio Armani Si, dok na desetom mjestu Lancôme La Vie est Belle.

Olja Vori zablistala u mini haljini i ultra-visokim čizmama te otkrila koji odjevni komad stvarno ne voli
Stajliš duo ukrao pozornost na špici: On u najpopularnijim tenisicama sezone, a ona u trendi trapericama koje su pravi hit
Klasika nikad nije izgledala bolje: Najbolje crne gležnjače koje su must have u svakoj kolekciji

Razmišljate o novoj frizuri? Isprobajte blunt lob - pristaje svima i jednostavan je za održavanje!

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".