Koji lak za nokte najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku

Zabavno je vidjeti što zvijezde kažu kad je bilo što u pitanju, pa i odabir idealne boje laka za nokte
Vidi originalni članak

Ovo će nam dobro doći kad smo pod pritiskom u salonu i kozmetičarka postavi najgore pitanje ikada: "Koju ćemo boju?" Izbor si suzite horoskopom. Evo koje boje predlažu zvijezde.

Ovan
Ovnice su ispunjene energijom i zato im trebaju neke jarke nijanse koje će izraziti njihovu osobnost. Ljubičasta je idealan odabir.  To je kraljevska boja, a možete isprobati i odvažne crvene nijanse koje ističu samopouzdanje i strastvenost. 

Bik
Ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku onda ste vrlo organizirani i volite red. Ljubazni ste i imate jaku unutarnju energiju zbog koje je zelena boja idealna za vas. Druge dobre opcije su nježne ružičaste koje ističu eleganciju.

Blizanci
 Blizancima ne manjka odlučnosti, a najgore što im se može dogoditi je - dosada. Prava boja za ovaj horoskopski znak je trendi narančasta, jarkožuta ili kakav lak sa šljokicama. Što odvažnije to bolje!

Rak
Ako ste Račica najbolje će vam stajati srebrne nijanse jer ćete tako zablistati kako zaslužujete, ali opet diskretno jer je ovaj znak vrlo samozatajan. Isto tako, srebrna je dobar odabir jer je zaštitnik ovog horoskopskog znaka Mjesec koji sjaji u toj boji. romantičnu stranu Račice pokazuju plavosrebrnom ili tamnoplavom bojom.  

Lav
Kreativne i moćne osobnosti, Lavice svoju napadnu energiju šire posvuda. Najbolja boja laka za ovaj znak je što intenzivnija, ali kraljevske naravi, dakle - zlatna ili brončana. Nemojte pretjerivati sa šljokicama, već se koncentrirajte na samu boju. 

Djevica
Crvena i samo crvena! Djevice će ovako dobiti malo više samopouzdanja, a ako želite nešto suptilniju boju, onda predlažemo plavu ili smeđu. 

Vaga
Vage su poprilično opuštene i romantične, vole suptilnost i da se sve odvija bez puno pritiska. Najviše vole nude i bež nijanse jer im pristaju osobnosti, pa čak i trendi bijela. No ako se osjećate odvažno izaberite nijanse plave boje. 

Škorpion
Žene u ovom znaku toliko su energične da ponekad djeluju agresivno. Imaju dva načina da odaberu pravu boju laka za nokte prema horoskopu. Dakle, prvi izbor su jake ružičaste boje. Tu mislim na onu "hot pink", dajte si oduška. Za nešto elegantniju varijantu noktiju odaberite duboke i bogate smeđe nijanse. 

Strijelac
Strijelac je znak koji tijekom cijelog života pomiče svoje granice. Imaju pozitivnu narav, a najbolje im odgovara ljubičasta za svaki dan, a crni lak za nokte će izraziti njihovu snažnu osobnost. 

Jarac
Neutralne boje, recimo boja pijeska, najbolji je odabir za ženu Jarca. Osim toga dobro će se osjećati i ako nalakiraju nokte u plavo. Siva će obuzdati borbeni duh Jarca koji se ponekad zna oteti kontroli.

Vodenjak
Snaga nije problem za ženu rođenu u horoskopskom znaku Vodenjaka, pa su svijetle nijanse su uvijek dobar odabir po pitanju boje laka za nokte. Obožavaju neonske boje, a tirkizna je najbolji odabir.

Ribe 
Emotivnim ribama najbolje odgovara niježno ružičasta ili ljubičasta boja. Također bez problema mogu nositi i različite nijanse sive. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".