Koje "ženske" stvari frajeri koriste: "Kremice za dan i noć i tajice su mi otkriće!"

Muškarci su iskreno priznali što je dio i njihove beauty rutine
Vidi originalni članak

Maska za uklanjanje mitesera, različite kreme za njegu lica, pedikura, manikura... Ove beuauty navike smatraju se "ženskima" i rijetko će koji frajer priznati da i on to radi. Ipak, zamolili smo nekoliko muškaraca da nam anonimno priznaju u kojoj "ženskoj" rutini uživaju i za koju bi voljeli da jednostavno postane - unisex

Ivan (27): Pa mislim da nemam nekih takvih navika, osim što ponekad idem na pedikuru ili masažu. 

Jozo (30): Povremeno stavljam crnu masku kako bi mi očsitila prištiće. Tek sam nedavno počeo to raditi i pravo mi je otkriće. Osim toga, brijem se svugdje i koristim kreme za ruke, ali mislim da to rade svi.

Marko (26): Koristim maske za lice protiv mitesera. Djevojka mi je kupila prvu i tad je ljubav rođena. Nimalo se ne sramim svog rituala - dapače, svim frendovima šaljem fotografije i plašim ljude po kući. 

Borna (28): Koristim različite kremice za dan i noć, kao i one protiv bora oko očiju - kakvo otkriće! 

Filip (32): Nemam takvih beauty rutina, ali imam nešto slično - tajice su mi nevjerojatno otkriće! Jednom sam ih obukao po doma i shvatio da je to nešto predobro. 

Mario (57): Kad mi se pojavi sitno crvenilo na licu, a imam važan sastanak, obvezno stavim korektor. Također, supruga koristi neku odličnu kremu za lice pa joj povremeno ukradem. 

Andrej (28): Depiliram "strateška" područja, haha. Ipak, mislim da to rade svi muškarci i da to nije neka "ženska" stvar. Od takvih, imam jednu koja mi je baš super - jednostavno obožavam mirišljave gelove za tuširanje, nema ljepšeg nego kad izađeš iz tuša i mirišiš po vaniliji i kokosu!

Koliko muškaci prepoznaju ženske beauty proizvode?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".