Klijentica ostala neugodno iznenađena kad je vidjela da joj je u salonu naplaćena "COVID-19 usluga"

Jedan zagrebački salon počeoo je naplaćivati dodatnu uslugu u iznosu od 20 kn, a u nju su uključeni svi materijali koji se moraju koristiti za zaštitu frizera i klijenata
Vidi originalni članak

Nakon posjete salonu Studio Marcela, čitateljica nam je poslala fotografiju računa koji joj je bio čudan jer je uobičajena usluga koji i inače koristi bila skuplja nego inače. Kad je pogledala račun, vidjela je da joj je naplaćena "COVID 19 usluga" u iznosu od 20 kn, a kako nam je rekla, ranije o tome nije bila obaviještena.

Nazvali smo Studio Marcela kako bismo doznali o čemu se radi i što točno uključuje COVID 19 usluga:

- U cijenu su uključeni svi materijali koji su nam potrebni da bismo zaštitili klijente i sebe, poput rukavica, zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava, ali i činjenica da u salon ne možemo primiti isti broj klijenata kao i prije zbog propisanih epidemioloških mjera pa nam je manji tempo rada.

Upitali smo ih i jesu li klijentice obaviještene o COVID 19 usluzi, a iz salona su rekli da o ovom novitetu naglašavaju svakoga tko se predbilježi za usluge u salonu, bez obzira rezerviraju li telefonskim putem ili porukom. 

Kosa nakon ljeta može postati suha i lomljiva; iz poznatog zagrebačkog salona savjetuju kako je njegovati
Kakvu manikuru odabrati ovog ljeta? Evo što predlaže vlasnica popularnog zagrebačkog salona
Znate li za važno pravilo skraćivanja noktiju pri manikuri kojim se koriste i u kozmetičkim salonima?
Što koristiti, a što preskočiti? Vlasnica zagrebačkog salona ispričala nam je kako izgleda idealna ljetna beauty rutina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".