Klasične frizure koje nikad ne izlaze iz mode i uvijek su trendi i stajliš

Bez obzira na trendove, klasične frizure uvijek će biti u modi i zato su savršen izbor za bilo koju prigodu.
Vidi originalni članak

Kad je riječ o frizurama, trendovi dolaze i odlaze, ali neke klasične frizure uvijek će biti u modi. Ove frizure su jednostavne, elegantne i savršene za bilo koju prigodu. U nastavku vam donosimo neke od najpopularnijih klasičnih frizura koje nikada ne izlaze iz mode.

Bob frizura
Bob frizura je jedna od najpopularnijih frizura ikad. Postoji nekoliko varijacija, uključujući kratki, srednji i dugi bob. Ova frizura izgleda sjajno s ravnom kosom ili kovrčama. Bob frizura je jednostavna, ali elegantna, savršena za bilo koju prigodu, kako piše Who What Wear.

Dugačka i strukturirana
Ova frizura izgleda elegantno, sofisticirano i prirodno, bez obzira na vaš tip kose ili oblik lica. Dugačka kosa je izazovna za održavanje, ali uz pravilnu njegu i redovito šišanje, može izgledati zdravo i sjajno. Dodavanje strukture kosi može dati dojam volumena i dinamičnosti, a postiže se različitim tehnikama oblikovanja.

Frizerka kaže da većina ljudi ne pere kosu pravilno: 'Treba šamponirati samo tjeme, a ne vlasi'

Fringe
Fringe, poznata i kao šiške, je popularna frizura koja se sastoji od kose koja visi preko čela. Ovaj stil može se prilagoditi različitim duljinama kose i oblicima lica, a može dati dodatni naglasak na oči i jagodice. Ravne šiške su idealne za ovalne i okrugle oblike lica, dok su kosmatije šiške pogodnije za duguljaste ili četvrtaste oblike lica. Osim toga, frizura može biti prilagođena i prema teksturi kose. Tanke šiške su pogodne za kosu koja je prirodno ravna ili kovrčava, dok su deblje šiške pogodnije za kosu srednje gustoće.

Valovit lob
Valovit lob, poznat i kao "wavy lob", je popularna frizura koja se sastoji od dulje kose koja ima opuštene, prirodne valove. Ovaj stil frizure postao je popularan u posljednjih nekoliko godina zbog svoje jednostavnosti i nosivosti. Valovit lob može biti prilagođen različitim oblicima lica i može se nositi u različitim duljinama, obično između brade i ramena. Kosa se često reže u slojevima kako bi se stvorio volumen i tekstura, što je ključni element ovog stila.

Pixie frizura
Pixie frizura je frizura koja se može nositi u svakoj prigodi. Kratka je i jednostavna, ali elegantna i moderna. Pixie frizura je popularna među ženama koje žele osvježiti svoj izgled.

Razdjeljak na sredini
Razdjeljak na sredini je klasični stil koji se vraća iznova i iznova. Ovaj jednostavan, ali elegantan stil frizure često se viđa na modnim pistama, crvenim tepisima i u svakodnevnom životu. Razdjeljak na sredini može stvoriti dojam da je lice tanje i dulje, a također naglašava izgled kose. Ovaj stil frizure također omogućuje jednostavno stiliziranje, uz minimalni trud.

Ukratko, klasične frizure su popularne zato što su jednostavne, elegantne i savršene za bilo koju prigodu. Ove frizure su u modi već godinama, a neke od njih se datiraju još iz prošlog stoljeća. Bez obzira na trendove, klasične frizure uvijek će biti u modi i zato su savršen izbor za bilo koju prigodu.

Ovo su najbolje odjeveni na crvenom tepihu dodjele nagrade BAFTA:

FOTO: Press Association/PIXSELL Florence Pugh FOTO: Pixsell Sheila Atim u Pradi i Chopard nakitu FOTO: Pixsell Jamie Lee Curtis FOTO: Pixsell Yvonne Orji FOTO: Pixsell Danielle Deadwyler u Armani Privé FOTO: Pixsell Jodie Turner-Smith FOTO: Pixsell Gina Prince-Bythewood FOTO: Pixsell Lashana Lynch u Fendi Haute Couture i Bulgari nakitu FOTO: Pixsell Vera Wang FOTO: Pixsell Viola Davis FOTO: Pixsell Eddie Redmayne FOTO: Pixsell Gwendoline Christie FOTO: Pixsell Ariana DeBose u Fendi Haute Couture i Bulgari nakitu FOTO: Pixsell Angela Bassett u custom-made Pamella Roland FOTO: Pixsell Michelle Yeoh u Dioru i Moussaieff nakitu FOTO: Pixsell Jessica Henwick u Michaelu Korsu

Čarobni šamponi koji su najbolji prijatelj plave kose jer pomažu očuvati njezinu boju i sjaj
Ovakav cool i vintage look dugo nismo vidjeli: 'Obožavam retro stil, najčešće nosim smeđe i maslinaste nijanse'
S razlogom je zovu 'kraljicom recikliranja': Kate Middleton pojavila se u haljini koju je nosila prije četiri godine!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".