Kiss & Love

Blagdanska kolekcija luksuznog brenda izgleda bolje nego ikada...
Vidi originalni članak

YSL Beauté za blagdansku sezonu 2015. godine donosi novu make-up liniju KISS & LOVE. U prvom je planu čisto zlato, koje zavodljivo koketira s rock crvenom bojom – simbolom strasti, energije i moći. 

Kultni highlighter u zlatnoj olovci ukrašen je otiscima usana, dovodeći žudnju do usijanja. Ovaj highlighter savršeno oblikuje konture lica za magnetičnu privlačnost. Nanesite ga u točkicama ispod očiju, po jedan potez sa svake strane nosa te širom T-zone, a potom ga stopite vršcima prstiju. Dolazi u dvije nijanse N°1 Luminous Radiance i N°2 Luminous Ivory a cijena mu je 281 kn.

Provokativno i iznimno ženstveno izdanje kultnog ruža također je dio ove očaravajuće kolekcije. Čep i ruž četiriju kultnih Yves Saint Laurentovih nijansi krase buntovnički otisci usana. Tehnologija Colour Reveal u trenu donosi prekrasan učinak boje s visoko-pigmentiranim, couture finišem. Dostupan je u nijansama N° 1 Le Rouge (crvena), N° 13 Le Orange (narančasta), N° 19 Le Fuchsia (nijansa fuksije) i N° 70 Le Nu (nude nijansa) a njihova je cijena 263 kune.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".