Kim Kardashian svoju mladolikost duguje tretmanima kisikom

Pomlađivanje bez kirurške intervencije i injekcija djelotvorno je već nakon dvadeset minuta. Dansku metodu pomlađivanja poznatiju kao DermaOxy koristi i američka reality zvijezda
Vidi originalni članak

Danci su izumili sjajnu i revolucionarnu metodu pomlađivanja u kojoj koriste kisik iz zraka i prirodni serum kako bi prodrli duboko u dermalne slojeve kože. Ova kombinacija aparata i preparata poznata kao DermaOxy provjereno popunjava bore, neutralizira sitne bore oko očiju, blago povećava volumen usana, koži vraća vitalnost i mladenački sjaj. Iznimno je uspješna i u tretiranju tjemena jer stimulira rast kose, obnavlja stanice, uklanja perut te kosi vraća sjaj… DermaOxy tajna je vitalnosti i mladenačkog izgleda brojnih svjetskih zvijezda, a omiljen je tretman i američke reality zvijezde i beauty influencerice Kim Kardashian.

Kisik zaslužan za mladolikost Madonne i Kim

Pomlađivanje bez kirurške intervencije i injekcija djelotvorno je već nakon dvadeset minuta pa je celebrityji koriste kao „must have“ metodu prije glamuroznih evenata jer brzo i efikasno zateže kožu. I glumice poput Jessice Biel kunu se u djelotvornost pomlađivanja kisikom, no kako ti tretmani zapravo djeluju objasnila je i Madonnina vizažistica Gina Brooke. Pjevačica svoj mladenački izgled zahvaljuje upravo DermaOxy tretmanima kisikom.

- Nijedan proces u tijelu se ne može odvijati bez kisika. U slučaju nedostatka počinju se nakupljati štetni spojevi, uništavati stanice, mijenjati ph vrijednost kože. Glavni problem manjka kisika u koži je smanjenje proizvodnje kolagena radi čega nastaju bore i mlohavost kože. Prve bore i smanjivanje tonusa kože počinje već nakon 25. godine. Proizvodnja novih stanica kože polako pada, pa postaje manje elastična i počinje starjeti - kaže vizažistica Brooke.

Kisik se ubrizgava u stanice kože lica. Na taj se način postiže najdublji prodor kisika kroz kožu. To je prvi korak za koji je nužno da je koža dobro očišćena kako bi efekt bio bolji. Ovime se skidaju mrtvi slojevi kože i uklanjaju manje nepravilnosti. Nakon uklanjanja mrtvih slojeva kože, kisik lakše prodire u stanice. Drugi dio tretmana uključuje vakuum masažu s ubrizgavanjem kisika. Na ovaj način se dodatno potiče razvoj nove količine kolagena. Čitav tretman je vrlo opuštajuć, a nakon njega nema crvenila niti oteklina na licu. Cilj tretmana kisikom je snažno pomlađivanje kože jer se tako potiče metabolizam da sam proizvodi kolagen s kisikom. Broj tretmana lica ovisi o stanju kože, no potrebno je između jednog do tri kako bi pomlađena koža zablistala. Ako želite izgledati poput holivudskih zvijezda za samo dvadesetak minuta, doznajte više o tretmanima kisikom na: www.dermaoxy.net

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".