Kiehl’s otvara ovu sezonu blagdana

Kiehl’s otvara ovu sezonu blagdana posebnim izdanjem kolekcije koju je dizajnirao Peter Max, ikona pop arta...
Vidi originalni članak

Ovaj poznati umjetnik rođen u Njemačkoj, a danas sa stalnom adresom u New Yorku, dizajnirao je jedinstvena vizualna rješenja za ovogodišnju blagdansku kolekciju pod nazivom Kiehl’s x Peter Max.
Zaigrani dizajn krasi odabrani asortiman najpopularnijih Kiehl'sovih formula, uključujući Kiehl’s Crème de Corps, Ultra Facial Cream i novu kolekciju hidratantnih krema za ruke s mirisom lavande, korijandera i grejpfruta.

Pakiranje ovogodišnje posebne kolekcije, nadahnuto hvaljenim djelom ovog legendarnog umjetnika, slikom „Kozmički trkač”, izmamit će osmijeh na lice kupaca Kiehl'sovih proizvoda širom svijeta i uvesti ih u blagdansko raspoloženje.Max oslikava ljepotu prirode kroz motive zalaska sunca iznad planina, brežuljkastih krajolika i paperjastih oblaka – jedan od najboljih primjera su „Blagdanski letači”, koji plešu nebom u prepoznatljivoj paleti vibrantnih boja.

Živopisan i maštovit dizajn savršeno utjelovljuje Kiehl'sov energičan duh pa će ovi jedinstveni blagdanski pokloni prožeti radošću zasigurno iskakati iz mnoštva tradicionalnih proizvoda namijenjenih za blagdansko darivanje.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".