Kenzo predstavio novi miris Flower by Kenzo: Kreacija je prožeta prirodom, a istovremeno je svježa i opojna

Ekstrakt ružine vode, esencija limuna, esencija mandarine, pupoljak ruže i organska infuzija vanilije su sastojci koji se koriste u FLOWER BY KENZO Eau de Toilette
Vidi originalni članak

Flower by Kenzo Eau de Toilette novi je mošusno cvjetni miris iz Kenzove readionice. Riječ je o kreaciji prožetoj prirodom koju opisuju kao miris istovremeno svjež i opojan, intiman i blistav. Ovaj buket otvara se suptilnom iskrom sicilijanskih mandarina i limuna, igra se transparentnim i senzualnim aspektima bugarske ružine vode i topi se u čistoći vanilije te bijelog mošusa.

Glavni parfumer Alberto Morillas rekao je:

- 20 godina nakon stvaranja FLOWER BY KENZO mirisa, želio sam napisati novu priču za ovu ikonu. Ruža je u srcu FLOWER BY KENZO mirisa. U ovoj novoj kreaciji Eau de Toilette, koristio sam posebnu kvalitetu; hidrolatni ekstrakt koji hvata najhlapljiviji dio cvijeta. Ovo je ekskluzivna cvjetna nota: miris ružine vodice, čist i proziran, izveden iz jedinstvene tehnologije hladne koncentracije na smoli. Kada bi novi FLOWER BY KENZO Eau de Toilette bio vrt, u srcu ovog vrta bilo bi polje čistih ruža koje su okupljene oko bunara s vodom. Bila bi prisutna i vinova loza jasmina koja je sažeta u maloj pagodi. Također ćete naći nekoliko citrusa i stablo mandarina, okruženih tragovima ružičastog papra i slatke vanilije, te nekoliko stabala sandalovine. Bio bi to vrt suptilne, senzualne i ugodne ljepote.

Ekstrakt ružine vode, esencija limuna, esencija mandarine, pupoljak ruže i organska infuzija vanilije su sastojci koji se koriste u FLOWER BY KENZO Eau de Toilette mirisu te su izvedeni iz praćenih lanaca opskrbe i odgovornih programa nabave. Glavni parfumer rekao je o parfemu:

- Sviđa mi se ideja kvalitetnog korištenja vremena, poštovanja prirode i promicanja odgovornog pristupa. Vanilija koju sam odabrao je infuzija organske vanilije uzgojene na Madagaskaru. Ovaj ekstrakt nije samo rezultat stoljetnog procesa ekstrakcije maceracijom mahuna, što daje prednost tradicionalnoj parfumeriji, uz manje potrošene energije; rezultat je i višemjesečnog stručnog rada zajednica. Duboko smo predani, s našim lokalnim partnerom, poboljšanju životnih uvjeta radnika kroz socijalna, obrazovna i zdravstvena ulaganja. Priroda je neiscrpan izvor inspiracije za samog parfumera. Nudi mu najveću ljepotu. Danas parfumerija ne može postojati bez inovacija u službi prirode. Vrlo sam optimističan glede budućnosti kada vidim sve nove mogućnosti.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".