Kažu kako laska svima, a neko vrijeme je bio rasprodan: Jeste li isprobali ruž koji je osvojio TikTok scenu?

Popularnost ovog ruža ne iznenađuje, s obzirom na to da je riječ o mekanoj i njegujućoj formuli, o ružu koji se ne sjaji pretjerano, a istovremeno nije "tipičan" ruž. Tu je i laskajuća nijansa koja ističe prirodnu ljepotu usana.
Vidi originalni članak

Jedan od ruževa koji je obilježio razdoblje devedesetih godina i početka novog tisućeljeća je onaj s Clinique potpisom, točnije nijansa Black Honey. Iako je prisutan još od 1971. godine te je cijelo vrijeme jedan od traženijih, pravu popularnost doživljava proteklih nekoliko tjedana i to zahvaljujući - influencerima na TikToku! 

Riječ je o nijansi za koju kažu da pristaje svima, a nedavno ju je otkrila i generacija Z. Kao što je spomenuto, ovaj "gotovo pa ruž" predstavljen je početkom sedamdesetih, a u formuli kakvu danas poznajemo dolazi 1989. godine, piše Glamour. Cijena Cliniqueovog ruža je 18,50 funti, odnosno 21,04 eura, a već godinama ima kultno mjesto jednog od Cliniqueovih bestsellera.

Međutim, gotovo je svugdje bio rasprodan tek nakon što je postao na TikToku jer je hashtag #cliniqueblackhoney dosegnuo broj od 15,8 milijuna pregleda videa. Popularnost ovog ruža ne iznenađuje, s obzirom na to da je riječ o mekanoj i njegujućoj formuli, o ružu koji se ne sjaji pretjerano, a istovremeno nije "tipičan" ruž. Tu je i laskajuća nijansa koja ističe prirodnu ljepotu usana. 

Tiktokerica i bivša trgovkinja u Ulta Beautyju Mikayla Nogueira na društvenim je mrežama svojim 7,5 milijuna pratitelja rekla:

- Slušajte, neću vas lagati - potpuno sam se šokirala kad je ovaj proizvod postao viralan. Dok sam radila u Ulta Beautyju, svakog bih dana prodala barem jedan ovaj ruž, i tako gotovo cijelo desetljeće. Ljudi ga obožavaju i riječ je o kultnom klasiku s Cliniqueovim potpisom. Kad sam vidjela da postaje viralan na TikToku, nisam mogla vjerovati, a posebno me zainteresiralo što ga kupuju mlade djevojke i pokazuju ga na društvenim mrežama. 

Mi smo ga pronašli na stranici Notino gdje je njegova trenutna cijena 19,50 eura.

Odlično kombinira nespojive uzorke: 'Volim crno - bijele kombinacije, u mom ormaru nema puno boja'
Stajliš, a ležeran outfit idealan za kraj tjedna: 'Konačno je zatoplilo i poželjela sam obući suknju'
Ružmarinovo ulje za kosu jedan je od najboljih proizvoda za rast kose; evo kako ga koristiti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".