Katica Topčić otkriva: idealna novogodišnja frizura

Kreativna direktorica frizerskog salona Fabula De Forma otkriva nepogrešive frizure za novogodišnji doček!
Vidi originalni članak

Silvestrovo je sve bliže i bliže, a još uvijek se mučite s odabirom frizure? Vjerujemo kako većina žena ima upravo ovaj problem, no rješenje je uistinu nadomak ruke. Katica Topčić, kreativna direktorica frizerskog salona Fabula De Forma, otkrila je koji su trendovi među frizurama za ovogodišnji doček. 

Ova godina izuzetno je bogata kad je u pitanju odabit svečane frizure. Nose se sve vrste punđe, bilo da se radi o "španjolki" nisko na vratu sa strane ili visoko na tjemenu uz koju možemo umetnuti šišku. Možete isprobati i spontane valovite punđice iz kojih viri pokoji pramen

Ni ove godine neće nas zaobići vječni klasik, pletenice, pa Katica savjetuje da se mogu oplesti oko glave ili u strogo pletene boksačke pletenice uz pokoji ukras jer su odličan izbor za svaku odjevnu kombinaciju. Upravo su ukrasi za kosu jedan od većih ovogodišnjih trendova pa Katica savjetuje:

Poluraspuštenu kosu s laganim boho valovima ili holivudske valove poput diva iz četrdesetih godina obogatite ukrasima za kosu. Također, visoki glamurozni rep možete omotati maramom ili ukrasnom trakom, što je odličan izbor za ležerne kombinacije.

Odvažne se dame mogu odlučiti za zalizani mokri izgled koji odlično pristaje uz glamurozne odjevne kombinacije i luksuzan nakit. Ipak, Katica je objasnila da je najvažnije da frizura odgovara uz styling i make up.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".