Kate Middleton pokazala novu boju kose: Idealna za ljeto, jednostavna za održavanje i naglašava preplanulost

Vojvotkinja od Cambridgea odabrala je nijanse između plave i smeđe, popularnu bronde koja je veliki hit ovog ljeta
Vidi originalni članak

Kad se spoje nijanse plave i smeđe boje kose, dobijemo bronde, najpopularniju nijansu za ljeto 2020. godine, koju je sad pokazala i Kate Middleton. Vojvotkinja od Cambridgea pridružila se zvijezdama kao što su Chrissy Teigen, Kaia Gerber i Kylie Jenner te se odlučila za beauty promjenu u nešto toplije, medene tonove. 

Kate je kosu malo skratila i stilizirala je u lagane, prepoznatljive valove koji su joj lijepo uokvirili lice i kojima je postigla chic i istovremeno jako elegantan look

Kako piše Grazia, bronde je idealna nijansa za one koji se ne mogu odlučiti žele li plave ili smeđe nijanse, a odlično izgleda uz preplanuli ten te kosi pruža dodatan volumen. Osim prethodno navedenih dama, ranije su je već isprobale Jennifer Lopez, Blake Lively, Lily James, Gisele, Alessasndra Ambrosio i Miranda Kerr i svaka je ovim odabirom boje postigla wow efekt. 

Ovakve je nijanse najbolje postići balayage tehnikom jer će tako izgledati prirodnije, a nećete morati prečesto posjećivati frizerski salon jer nije zahtjevna. Ako se odlučite za ovakvu nijansu, Kate Middleton savršen je primjer bronde boje koji možete pokazati u frizerskom salonu. 

Kate nije samo beauty, nego i stilska inspiracija, a najbolja izdanja pronađite u galeriji:

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Koji je najpopularniji trend među frizurama ovog ljeta? Evo što kažu iz popularnog zagrebačkog salona
Vrijeme je za beauty promjenu: Tri frizure koje možete isprobati u novoj sezoni, a svakog će pomladiti
Iz pet zagrebačkih frizerskih salona otkrili su nam najpopularnije frizure i boje kose za ovo ljeto
Razmišljate o promjeni frizure? Stručnjaci kažu kako je ovo "najhigijenskiji" odabir, a uz to je i jako trendi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".