Kate Middleton obožava savršeno sjajilo za svaki dan koji je dostupan i kod nas

Uvijek volimo ukrasti ideje i savjete iz kraljevske obitelji, a ovakvo sjajilo bit će glavna zvijezda kozmetičke torbice
Vidi originalni članak

Kate Middleton prava je modna inspiracija pa se svaka njezina odjevna kombinacija proučava od glave do pete. Također, vojvotkinjini obožavatelji vole zaviriti i u njezinu kozmetičku torbicu i doznati nešto više o beauty rutini koju prakticira. Ipak, to nije najjednostavniji zadatak jer vojvotkinja o tome gotovo nikada ne govori, no Glamour je uočio kako je prilikom jednog događanja iz torbice izvadila sjajilo za usne koje je dostupno i kod nas. 

 Riječ je o Clarins Natural Lip Perfector u nijansi Rose Shimmer, a pronašli smo kad u Douglasu, gdje je njegova cijena 145 kuna. 

Ruž je idealan za svaki dan zahvaljujući nježnoj nijansi koja naglašava prirodnu ljepotu usana, a istaknut će se u proljetnoj beauty rutini kada se okrećemo lakšim formulama i teksturama. Clarinsovo sjajilo za usne krasi i neodoljiv miris, a rezultat su punije i sjajnije usne. Može se nositi samostalno ili kao završni sloj u kombinaciji s omiljenom bojom ruža. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, kako smo ranije pisali, sjajnila nove generacije donose pigmente koji podsjećaju na balon od sapunice pa se nježne ružičaste nijanse isprepliću s plavičastima i blago ljubičastima. Javlja se i zrcalni efekt zbog kojeg usne izgledaju kao da imaju i puniji volumen, a vizažist Vinko Tomišnjak rekao je: 

– Praktična su i popularna jer se mogu koristiti višenamjenski, a posebno su tražena kao dodatak ružu po želji. Kozmetička industrija vidi ih kao formulu koja je gotovo prozirna i nevidljiva, no daje super sjaj, do onih bogatih šljokicama ili dodatkom neke blage nijanse. Iako, imaju ona i funkciju njege jer mogu pomoći usnama da se ne sasuše te biti odlična zamjena za balzam za usne.

Kao jednu od prednosti ističe i lako nanošenje pri kojem se ne morate ni gledati u ogledalo. Ako imalo prijeđete preko ruba, nema veze, jednostavno ćete prstom ukloniti višak, a da se ne razmažete po licu.

Zgodna plavuša ukrala pozornost u ružičastoj minici i neobičnim tenisicama o kojima je mišljenje podijeljeno
'Louis Vuitton torba je simbol mog uspjeha, a uvijek sam sređena jer vjerujem u damski odgoj'
Savjetnica o stilu Barbare Kolar: 'Voditeljica modu i odijevanje doživljava kao zabavu i stilsku igru'
Hit je nova verzija boba koju je lako stilizirati: Kosu je dovoljno tek - osušiti na zraku

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".