Kate Middleton i u karanteni ima savršenu frizuru; donosimo proizvode s kojima možete postići takav wow-efekt

Lagani valovi i sjajna kosa, vojvotkinja od Cambridgea i doma izgleda odlično, a to su primijetili i njezini fanovi
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko tjedana, Kate Middleton i princa Williama imamo priliku gledati putem video-javljanja, a i u takvim prigodama, obožavatelji ne prestaju pričati o odjevnim kombinacijama i frizuri Kate Middleton. Nakon što je žuta vesta sa zvoolikim rukavima iz Zare u kojoj se pojavila u jednom od prvih javljanja postala apsolutni hit, fanovi su primijetili kako Kate uvijek ima i savršenu frizuru. Volumiozna, sjajna, valovita... Vojvotkinja od Cambridgea baš uvijek izgleda tip-top, iako oko sebe nema cijeli tim frizera. 

Ako razmišljate o promjeni frizure nakon karantene, donosimo super ideju za inspiraciju:

FOTO: Instagram @xeniaadonts FOTO: Instagram @vanessaevelynh FOTO: Instagram @kaiagerber FOTO: Instagram @taylorlashae FOTO: Instagram @vikyandthekid FOTO: Instagram @theannawintour FOTO: Instagram @brittanyxavier FOTO: Instagram @zoeydutch FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @lucyhale FOTO: Instagram @karliekloss FOTO: Instagram @jjmorrow FOTO: Instagram @emmaroberts FOTO: Instagram @dualipa FOTO: Instagram @chloehelenmiles FOTO: Instagram @brielarson FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @amandajsmart FOTO: Instagram @alexachung

Ako ste se pitali kako Kate to postiže, u nastavku donosimo nekoliko proizvoda s kojima i sami možete postići wow-efekt u karanteni. Za početak, najbolje je početi s kvalitetnim šamponom i regeneratorom, a iz Voguea predlažu one s potpisom brenda Drunk Elephant, koji je nedavno predstavio cijelu liniju odličnih proizvoda za kosu. Sadrže aminokiseline i niz hranjivih ulja, a redovitom upotrebom kosa postaje čvrsta, zdrava, glatka i sjajna. 

Za ovakav volumen, nanesite pjenu za kosu na korijen kose dok je ona vlažna, a možete isprobati onaj s potpisom brenda Virtue - Voumizing Mousse koji sadrži alfa-keratin 60ku, protein identičan onome u našoj kosi, a zaslužan je za volumen kose te nije kompliciran za upotrebu. Lagani valovi u kosi i sjaj poput onog u kosi vojvotkinje od Cambridgea mogu se postići pomoću pegle za kosu kao što je ona s potpisom brenda Dyson Corrale. Ona će pomoći oblikovati kosu, a preporuka stručnjaka je u ovom koraku koristiti lak za kosu kako bi ona ostala u željenom obliku, ali i dobila dodatan sjaj. Isprobajte Kevin Murphy Session Spray Flex. 

Šampon od koprive sve je popularniji; izdvojili smo nekoliko s kojima će kosa biti čista, mekana i sjajna:

FOTO: Look Fantastic APIVITA Holistic Hair Care Oily Roots & Dry Ends Shampoo - Nettle & Propolis Afrodita Cosmetics šampon od koprive Afrodita šampon za kosu - kopriva i pantenol FOTO: Amazon Farmona Herbal Care Nettle Shampoo The Milva Nettle Shampoo FOTO: Look Fantastic KLORANE Nettle Shampoo Tinktura šampon od koprive

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".