Kate Middleton često nosi savršeno sjajilo dostupno i kod nas: Naglašava prirodnu ljepotu usana

Uvijek volimo ukrasti ideje i savjete iz kraljevske obitelji, a ovakvo sjajilo bit će glavna zvijezda kozmetičke torbice
Vidi originalni članak

Kate Middleton prava je modna inspiracija pa se svaka njezina odjevna kombinacija proučava od glave do pete i prepisuju se modne ideje, pogotovo kad su u pitanju formalna događanja. Također, vojvotkinjini obožavatelji vole zaviriti i u njezinu kozmetičku torbicu i doznati nešto više o beauty rutini koju prakticira. Ipak, to nije najjednostavniji zadatak jer vojvotkinja o tome gotovo nikada ne govori, no Glamour je uočio kako je prilikom jednog događanja iz torbice izvadila sjajilo za usne koje je dostupno i kod nas. 

Riječ je o Clarins Natural Lip Perfector u nijansi Rose Shimmer, a pronašli smo ga na Notinu, gdje je njegova originalna cijena 145 kuna, a često se nalazi i na popustu.

Ruž je idealan za svaki dan zahvaljujući nježnoj nijansi koja naglašava prirodnu ljepotu usana, a istaknut će se u proljetnoj beauty rutini kada se okrećemo lakšim formulama i teksturama. Clarinsovo sjajilo za usne krasi i neodoljiv miris, a rezultat su punije i sjajnije usne. Može se nositi samostalno ili kao završni sloj u kombinaciji s omiljenom bojom ruža. 

Inače, kako smo ranije pisali, sjajnila nove generacije donose pigmente koji podsjećaju na balon od sapunice pa se nježne ružičaste nijanse isprepliću s plavičastima i blago ljubičastima. Javlja se i zrcalni efekt zbog kojeg usne izgledaju kao da imaju i puniji volumen, a vizažist Vinko Tomišnjak rekao je: 

– Praktična su i popularna jer se mogu koristiti višenamjenski, a posebno su tražena kao dodatak ružu po želji. Kozmetička industrija vidi ih kao formulu koja je gotovo prozirna i nevidljiva, no daje super sjaj, do onih bogatih šljokicama ili dodatkom neke blage nijanse. Iako, imaju ona i funkciju njege jer mogu pomoći usnama da se ne sasuše te biti odlična zamjena za balzam za usne.

Kao jednu od prednosti ističe i lako nanošenje pri kojem se ne morate ni gledati u ogledalo. Ako imalo prijeđete preko ruba, nema veze, jednostavno ćete prstom ukloniti višak, a da se ne razmažete po licu.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".