Kakvu frizuru odabrati za vjenčanje, maturalnu ili krizmu? Iz zagrebačkog salona imaju odlične prijedloge za sve prigode

Frizerski salon Artis za Divu je složio nekoliko prijedloga svečanih frizura koje možete isprobati ovog proljeća, a odlično će nadopuniti elegantne i glamurozne odjevne kombinacije
Vidi originalni članak

Sezona je vjenčanja i krizmi, a svibanj i lipanj mjeseci su i održavanja maturalnih večeri, no zbog epidemioloških mjera i pandemije koronavirusa, one se, ako se održavaju, održavaju u mnogo skromnijem obliku. Međutim, to ne znači da se ne treba staviti naglasak na odabir odjevne kombinacije, modnih dodataka, make upa i frizure. Kad su u pitanju frizure, Nikolina Barać iz salona The Artis Studio za Divu donosi prijedloge nekoliko svečanih frizura koje možete isprobati ovog proljeća. 

- Messy, prirodno lagano; to su riječi kojima uvijek klijentice započinju opis svoje željene frizure "za taj dan", bilo da se radi o vjenčanju, krizmi, pričesti ili nekoj drugoj svečanosti. I dalje možemo reći da su najtraženije frizure "one koje to nisu", a na nama je da im ispunimo te želje. Jedna je stvar na koju ovog proljeća stavljamo naglasak, a to je volumen. Njega nikada dovoljno i nikada previše - govori Nikolina, vlasnica The Artis Studija koju je ekonomska struka dovela do toga da uspije spojiti ljubav prema estetici i zadovoljstvo rada s ljudima. Osim što uživa u frizerskom poslu, od ranih tinejdžerskih dana njeguje strast prema make upu kojeg je prakticirala na svojim prijateljicama i poznanicama. 

- Kažu da su neplanirane stvari uvijek najbolje, pa eto me. Artis broji pet godina i hrabro korača dalje u svojim planovima - govori Nikolina i nastavlja o svečanim frizurama:  

- Klijentice se za svečane prilike najviše odlučuju za niske punđe iz kojih lagano padaju pramenovi, začešljane valove ili, suprotno tome, visoki zalizani rep. Sve što je nosivo cijeli dan i cijelu noć, a još dobro podnosi plesni podij, to je frizura iz bajke. 

Nikolina pojašnjava da su kosa i frizure odraz naše osobnosti i naš završni touch kojeg popravimo prije izlaska iz stana pa ona pokazuje kako se osjećamo i bez suvišnih riječi. Vodeći se time, svakoj se klijentici pristupa osobno, a osim gore navedenih prijedloga, Nikolina i tim iz Artisa za Divu su na Slađani Ostić i Niki Laličić, pokazali još dvije genijalne frizure s kojima će svaka dama zablistati. 

- Prije važnog događaja volimo odraditi konzultacije, tj. završni dogovor ili čak i nekada nekoliko probnih frizura kako bismo u ključnom trenutku mogli doskočiti svim frizurama. Poseban se naglasak stavlja na detalje kao što su ukosnice, tijare, perlice ili, u konačnici, pramen koji uokviri cijelo lice - pojašnjava Nikolina. Tako je njezin tim na Niki pokazao "podignutu" kosu s pramenovima koji uokviruju lice, dok je Slađana isprobala raspuštenu frizuru s laganim valovima i ukosnicama. 

Nikolina se osvrnula i na svoj tim kojeg, uz nju, čine Dario, Anamarija i Helena, a u planu im je i širenje.

- Imati kvalitetan tim uvijek je najzahtjevniji dio ovog posla. Uskladiti različita mišljenja, želje, potrebe... To je moj cilj svakog dana jer sam svjesna da se sve odražava prema klijentima - zaključila je vlasnica Artisa. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koliko je samo elegantna: Prekrasna ekonomistica odmah nas je osvojila svojim damskim stilom
Isprobajte recept za ukusne muffine zbog kojih nećete imati grižnju savjesti
Nevena Rendeli Vejzović i kćerkice najslađi su modni kvartet u Zagrebu
Razmišljate o šiškama? Vlasnica popularnog salona pojašnjava sve što trebate znati prije šišanja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".