Kakve vam parfemske note odgovaraju, ovisno o horoskopskom znaku?

Ovakva zabava uz horoskop možda vas inspirira prilikom kupnje novog parfema pa pronađete miris koji će postati i vaš zaštitni znak.
Vidi originalni članak

Odabir novog parfema nije uvijek jednostavan pa se najradije držimo omiljenih mirisnih favorita kojima smo vjerni već godinama. Ipak, ako želite isprobati nešto novo, a pritom se i malo zabaviti, možete vidjeti koji vam miris odgovara ovisno o horoskopskom znaku.

Ovakva zabava uz horoskop, koju donosi Bustle, možda vas inspirira prilikom kupnje novog parfema pa pronađete miris koji će postati i vaš zaštitni znak. 

Ovan: Zbog odvažne i energične prirode Ovna, astrolozi preporučuju energizirajuće mirise poput smreke ili mandarine. 

Prijedlog parfema: Guerlain Mandarine Basilic Forte

Bik: Bikovi su opisani kao pouzdani i senzualni, a zemljani mirisi poput vetivera i pačulija pomoći će mu, govori stručnjakinja za Byrdie, zadovoljiti njihovu prirodnu želju za povezivanje s prirodom. 

Prijedlog parfema: Jo Malone London Cologne Intense Vetiver & Golden Vanilla

Blizanci: Opisani kao svestrani, prilagodljivi i komunikativni, preporučuju im se smirujući i lagani mirisi s notama bergamota i cvijeta naranče. 

Prijedlog parfema: Moodeaux Worthy Eau de Parfum

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci

 

Rak: Za osobe rođene u znaku Raka, stručnjakinja kaže da odašilju toplinu i poznati su po svojoj druželjubivosti, nježnosti i sentimentalnosti. Pristaju im mirisi s notama ylang-ylanga i ruže. 

Prijedlog parfema: Diptyque Geranium Odorata

Lav: Odvažni i samouvjereni, Lavovi su i karizmatični, inspirativni i strastveni. Privlače ih luksuzni i zavodljivi mirisi poput nerolija.

Prijedlog parfema: Fenty Eau de Parfum

Djevica: Detaljne su, brižne i pažljive osobe, a preporučuju im se lagani, svježi i čisti mirisi poput eukaliptusa i ružmarina. 

Prijedlog parfema: Chanel Chance 

Vaga: Opisane kao diplomatske i elegantne, pristaju im i mirisi s dozom elegancije. Tu se ističu list melise ili kanange.

Prijedlog parfema: Dior Lucky

Škorpion: Oni su vatreni, privlačni i emotivni, a pristaju im jaki, drvenasti mirisi, začinski i mošusni poput sandalovine ili kardamoma.

Prijedlog parfema: Maison Margiela Replica By the Fireplace

Strijelac: Osobe rođene pod znakom Strijelca opisane su kao slobodoumne, pustolovne i razigrane. Za njih su prirodno bogati, ali lagani mirisi poput bora ili kadulje. 

Prijedlog parfema: Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt Cologne

Jarac: Pouzdani, odlučni i izdržljivi, Jarcima se preporučuju zemljani, drvenasti i dugotrajni mirisi poput cedrovine ili bobica kleke.

Prijedlog parfema: World of Chris Collins Harlem Nights 

Vodenjak: Poznati po tome što su neovisni, originalni i otvorenog uma, vodenjacima pristaju prozračni i osvježavajući mirisi poput tamjana ili čempresa.

Prijedlog parfema: Byredo Super Cedar

Ribe: Opisane su kao intuitivne i empatične, a za njih su duboki, no istovremeno suptilni mirisi poput lavane ili ružinog drveta.

Prijedlog parfema: Ariana Grande R.E.M.

 

Izvrsna zimska kombinacija financijske analitičarke pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama

Baš cool softverska inženjerka: 'Nošenje živih boja kada je hladno čini me sretnom!'

Odvjetnik u outfitu bez greške: Klasičan stajling nadopunio je čizmama koje su pravi spas u zimskim danima

Koliko često treba mijenjati posteljinu? Redovitost je posebno važna za one s osjetljivom kožom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".