Kakve su manikure in ovog ljeta? Vlasnica omiljenog zagrebačkog salona otkriva najveće trendove

Ivana Kovačić iz zagrebačkog salona Manos ispričala je za Divu sve o ljetnim trendovima na noktima
Vidi originalni članak

Savršen dodatak svakom ljetnom stajlingu su raskošne i efektne manikure, a što je in ovog ljeta, zna Ivana Kovačić iz zagrebačkog salona Manos. Za Divu je ispričala kakve boje na noktima nosimo ovog ljeta, a u novim trendovima svatko će pronaći nešto za sebe, bilo da ste klasičarka ili volite nešto upečatljivije i više statement.

- Kako dani postaju sve dulji, a temperature toplije, Manos svojim klijentima dočarava poznate Malibu plaže kroz 12 nijansi ljetne kolekcije. I ovom kolekcijom nastavljamo s najljepšim manikurama i pedikurama, s najnovijim trendovima i modnim nijansama, nadahnjujući svakoga za novi odabir boje na noktima - govori nam vlasnica Manosa. 

Miks citrusa i neutralnih

Među omiljenima su nijanse citrusa koje se miješaju s neutralnim tonovima i tako daju svestranost i dugovječnost, ne samo za ljeto, nego i za prelazak u jesen.

Tamne i bež nijanse za tople dane

Tu su i tamniji i neočekivani neutralni tonovi koji su novi trend za ljeto i pomalo su drugačiji od onog što smo do sada navikli u ljetnim danima.

 

Razigrane boje za najšarenije ljeto

- Kroz kolekciju nadopunjavaju se i živahne boje, od sunčano narančaste i vatrenocrvene pa do blistavo žute, zelene i fuksija ružičaste - pojašnjava Ivana i pokazuje kako svatko među novim, ljetnim trendovima može pronaći onaj idealan za sebe pa lakom za nokte začiniti kombinacije za tople dane.

 

Znamo kada počinje sniženje u Zari! Izdvojili smo najbolje komade po sniženim cijenama
Zgodna kozmetičarka u trapericama o kojima je mišljenje podijeljeno: Voljeli ih ili ne, njoj super pristaju
Prezgodna plesačica u mini-topu i trendi hlačicama: 'Kasnila sam pa sam ovo brzinski obukla u nadi da me nitko neće vidjeti'
Netipičan bob kojeg možete odabrati ovog ljeta, ako ne želite drastičan rez, a maštate o promjeni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".