Kakva vam frizura pristaje ovisno o horoskopskom znaku? Možda je to pixie, a možda klasičan bob, provjerite!

Spoj frizure i horoskopa može zabaviti, ali možda i donijeti neku novu ideju za promjenu imidža!
Vidi originalni članak

Ako ste raspoloženi za novu frizuru, a ne znate u kojem smjeru krenuti, uvijek možete pustiti da odluči horoskop... Barem iz zabave! Je li to kratki bob, odvažna pixie frizura ili možda bob duljine do ključne kosti? U nastavku donosimo najbolje frizure prema horoskopskim znakovima, a vjerujemo da će vas spoj frizure i horoskopa sigurno zabaviti ili možda potaknuti neku novu ideju za promjenu imidža.

Škorpion - "mekani" blunt bob

Škorpioni su opisani kao odlučni, moćni, intuitivni i odani, no lako ih se može krivo shvatiti. Iako izvana mogu djelovati grubo, oni su zapravo nježni. Za njih je idealan bob "mekanih" vrhova kojeg karakteriziraju pramenovi iste duljine, ali "tupo" odrezani. Sa sobom donosi dozu seksepila, elegancije i jednostavnosti. 

Strijelac - pixie rex

Optimistični, slobodoumni, motivirani, za Strijelce se kaže kako samopouzdano slijede svoj stil, a ne trendove pa je za njih "prikladna" svaka frizura. Ako možda imate želju isprobati nešto odvažno, onda je pixie rez savršen izbor. 

Jarac - bob do ključne kosti

Za Jarčeve kažu da su odani, praktični, brižni i tradicionalni pa prije šišanja vole razmotriti sve mogućnosti. Praktičan rez koji sa sobom donosi mnoge mogućnosti stiliziranja je bob duljine do ključne kosti. On je idealan kompromis ako želite kraću trendi frizuru, no ne prekratku kako biste je i dalje mogli svezati u rep. 

Vodenjak - naglasak na prirodnoj teksturi

Originalni i neovisni, za Vodenjake se kaže da slijede vlastiti ritam. Iako u svakom trenu znaju što se nosi, neće dopustiti da trendovi diktiraju njihov izbor. Biraju prirodne, raspuštene frizure s kojima je tekstura u prvom planu pa su kovrče, uvojci ili valovi osušeni na zraku i imaju pomalo popularan i poželjan messy prizvuk.

Ribe - zavjesa-šiške

Ribe su opisane kao suosjećajne, ljubazne, pažljive i nježne pa su za njih "mekane" frizure, poput zavjesa-šiški. Podsjećaju na sedamdesete godine prošlog stoljeća, a imaju moć omekšati crte lica pa su super izbor, pogotovo ako niste spremni za tipične šiške, a razmišljate o promjeni.

Ovan - messy shag

Avanturistički, samopouzdani, odlučni i impulzivni, za Ovnove su kao stvorene buntovnije frizure što messy shag čini njihovim savršenim izborom. Kombinirajte ih sa slojevima u kosi koji će joj pružiti volumen, a možete se poigrati i efektnim bojama. 

Bik - midi duljine u kosi

Pouzdan, racionalan, pun ljubavi i nepokolebljiv, Bik traži chic, bezvremenski i klasičan stil. Idealan izbor su frizure midi duljine koje su lijepe i nikad ne izlaze iz mode. Uz redovitu njegu i upotrebu maski za kosu, takva će frizura ostaviti i dojam luksuza u kosi. 

Blizanci - francuski bob

Blizanci su opisani kao svestrani, znatiželjni, inteligentni i brzopleti pa će se tako i ponašati prema kosi. Rado će se igrati odvažnim krojevima i bojama, među kojima se ističe francuski bob. Riječ je o "radikalnom" rezu do jagodica, upotpunjen šiškama koje prelaze preko obrva, što djeluje jako chic!

Rak - šiške po strani

Emocionalni, empatični, osjetljivi i prijateljski raspoloženi, za Rakove su opuštene frizure koje se lako održavaju. Tu se ističu šiške sa strane za koje Glamour piše kako su savršene za osobnost Rakova, a jednako dobro izgledaju kad se nose raspušteno ili u repu.

Lav - "griva" u kosi

Lavovi su opisani kao velikodušni, otvorenog uma i ponosni, a njihova idealna frizura je "griva" u kosi praćena s mnogo, mnogo slojeva. 

Djevica - bob duljine do čeljusti

Marljive, kreativne i pedantne, Djevice su u potrazi za uglađenim krojevima. Ultraprecizan bob duljine do čeljusti lijep je i uredan, kao stvoren za njih.

Vaga - dugačko i glamurozno

Vage se opisuju kao diplomatične, šarmantne i idealistički nastrojene, a pristaje im nešto nježno i romantično poput dugačkih, sjajnih valova koji u kosu donose i dozu glamura. 

Doris ima posebnu priču vezanu za outfit: 'Baš sam našla svoje crteže iz vrtića na kojima sam nacrtala sebe u ovom stilu'

Ovako efektan kaput ne špici ne vidimo često, a posebno dobro izgleda uz čizme s 'pomakom'

Anica Kovač ležerno izdanje nadopunila je poželjnim dizajnerskim komadima: 'Volim zeleno, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

Kate Middleton zablistala u - unajmljenoj haljini! Pripijeni model s prorezom kombinirala je uz ogrlicu koja je pripadala princezi Diani

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".