Kako suhoj i dehidriranoj koži vratiti izgubljenu vlagu i sjaj

Zahvaljujući sastojcima organske grožđane vode, polifenoli sjemenki grožđa, Vinolevurea, maslinova skvalana i ulja boražine, popravlja oštećenja uzrokovana vanjskim čimbenicima, obnavlja i hidratizira kožu lica
Vidi originalni članak

Koža na licu jedan je od najvažnijih i najizloženijih dijelova našeg tijela. Zbog čestog izlaganja različitim vremenskim uvjetima, ubrzanog tempa života i načina prehrane koji utječu na njen izgled, ona zahtjeva posebnu njegu. Suhoj i dehidriranoj koži, čiji su znakovi zatezanje, crvenilo, iritacije i bore, potrebna je svakodnevna visoka razina hidratacije koja će joj vratiti izgubljenu vlagu i sjaj. 

Caudalie Vinosource  S.O.S obnavljajuća krema – najbolji je prijatelj vašoj koži. Ova snažna hidratantna krema pridružila se Vinosource kolekciji za njegu kože čiji su glavni sastojci vinova loza i grožđe te je pravi spas za našu kožu. Bogata je hranjivim i učinkovitim sastojcima iz biljnog svijeta, nježna kao i priroda. Umiruje najosjetljiviju suhu kožu i vraća joj izgubljeni sjaj, a crvenilo i zategnutost nestaju ostavljajući trenutni osjećaj ugode.  Zahvaljujući sastojcima organske grožđane vode, polifenoli sjemenki grožđa, Vinolevurea, maslinova skvalana i ulja boražine, popravlja oštećenja uzrokovana vanjskim čimbenicima, obnavlja i hidratizira kožu lica. Do lijepe kože u dva koraka - Caudalie Vinosource S.O.S obnavljajuća krema revolucija je Vinosource linije i u sinergiji sa S.O.S serumom za intenzivnu hidrataciju čini vašu kožu svilenkasto svježom i hidratiziranom. Nanesite kremu na područje lica i vrata, ujutro i navečer, nakon seruma i osjetite udobnost njegovane, sjajne i hidratizirane kože. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".