Kako nanijeti sve tipove bronzera

Bronzer daje licu osunčani look ali i dimenziju
Vidi originalni članak

U zimskim mjesecima svi žudimo za malo osunčanog looka jer tko još voli biti blijed? Bronzer će vašem licu dati boje dok s mat bronzerom nema što ne možete – istaknuti jagodice i time dati licu dimenziju, stanjiti nos povlačeći linije s obje strane, vizualno smanjiti čelo, sakriti podbradak jer će djelovati kao sjena.  Kao veliki fanovi bronzera, donosimo vam savjete za svaki tip bronzera. Naš odabir za dnevnu varijantu je kremasti bronzer s kojim nježno naglasimo lice dok za večernji look dodamo i bronzer u kamenu.

•    Tekući bronzer – s tekućim bronzerom je prilično lako raditi kad se naviknete na njih, te ćete upravo s njim dobiti najprirodniji izgled. Ono što je super kod njega je to što se on gotovo utopi u vašu kožu odnosno uklopi i sjedini s vašim licem. Zbog tih karakteristika odličan je i za problematičnu kožu sklonu aknama.

•    Kremasti bronzer – fantastičan je za suhu, zrelu ili naboranu kožu kao i kad želite veću pokrivenost ili jače izražene konture. Kremasti bronzer nanesite nakon tekućeg pudera za prirodniji izgled. Kistom ili prstom nanesite kremasti bronzer ispod jagodica – dijagonalno prema početku uha i blendajte spužvicom. Također ga nanesite na čelo uz rub kose za najbolji efekt.

•    Bronzer u kamenu – najpoznatiji i onaj koji se najviše upotrebljava. Počevši od čela napravite oblik broja tri na licu – od sredine čela, ispod jagodica pa do kraja brade, za najbolji efekt koji ne samo da će ujednačiti osunčanost lica nego će vašem licu dati dimenziju – djelovat će mršavije, tanje, čelo manje a podbradak će izbrisati. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".