Kako sam jednim klikom riješila probleme s kožom

Mjesec dana tretirala sam svoje lice FOREO LUNOM 2, inovativnim uređajem za čišćenje i masiranje lica.
Vidi originalni članak

Konačno je došao i taj dan - dan vjenčanja moje najbolje prijateljice. Svoje romantično vjenčanje osvojila je na nagradnom natječaju na društvenoj mreži osvojivši srca mnogih opisom trenutka kad se zaljubila u svog budućega muža. Meni je laknulo jer kao kuma imam mnogo manje živciranja i stresa oko organizacije njezina najvažnija dana. Psihički sam se pripremila za svu moguću strku koja slijedi.

Jutro prije vjenčanja, probudila sam se i pogledala sjetno u ogledalo znajući da je došao kraj našeg bezbrižnog druženja i da za nas kreće neko novo putovanje. Umivajući se pomislila sam kako sam sretna jer mi neće trebati puno vremena za pudranje lica jer mi koža izgleda svježe, mekana je i nekako svilenkasta. Bacila sam pogled na svoju kozmetičku torbicu i izvukla sam svoj as iz rukava za njegu lica - FOREO LUNU 2. U mjesec dana, LUNA 2 postala mi je glavna saveznica ljepote. S njom sam čistila lice, masirala ga i svaki put razmišljala hoće li se nakon mog upornog korištenja na kraju vidjeti razlika.

S obzirom da imam problematičnu i osjetljivu kožu, često mi se pojave prištići, koji nekako uvijek budu rezultat stresa, jer, naravno, da kao i sve žene pazim na zdravu prehranu. Dobro, možda ponekad pokleknem, posebno, kad je fašnik i krafna ima u izobilju ili kad mi dođu frendice na čašicu vina pa usput gricnemo i malo čipsa. S obzirom na to da me frendica odabrala za vjenčanu kumu i da sam pripreme za vjenčanje već odradila, preostalo mi je „samo“ da zablistam kao kuma jer ipak ću biti na svim fotografijama. Nekoliko tjedana prije njene svadbe, u jeku organizacijskih priprema, lice mi je ipak reagiralo na stres. Redom sam iznazivala sve prijateljice želeći doznati koju kozmetiku koriste. Jedna se klela u prirodne kreme koje radi njena teta sa sela, druga u obične kreme iz apoteke, a treća mi je onako u žurbi prije poslovnog sastanak poslala kratki SMS: Probaj LUNU i to 2!

Isprva sam mislila da je nešto pomiješala i krivo poslala poruku jer nisam imala blagog pojma o čemu priča. Krenula sam surfati i naišla na LUNU 2 odnosno „revolucionarni uređaj za čišćenje lica, masažu i anti-age njegu kože“. Zvučalo mi je dovoljno zanimljivo pa sam je dugo zamišljeno promatrala. Odvažila sam se i naručila je internetom. Kad mi je u sandučić stigla ceduljica, odjurila sam na poštu i ljutito pogledavala ljude u redu koji baš sad moraju plaćati režije, a meni lice „gori“. Dobro, možda malo pretjerujem, ali znate i vi - takve su žene kad je ljepota u pitanju. Naravno da nisam mogla dočekati da otvorim paket kod kuće nego sam ga nestrpljivo otvorila već u autu. Gledala sam u svoju LUNU 2 u čudu i jedva čekala da je isprobam. Čim sam došla kući, odjurila sam u kupaonicu i otvorila upute: moram skinuti šminku, namočiti svoju LUNU 2, nanijeti proizvod za čišćenje i uključiti je.

Prislonila sam LUNU 2 na lice i kliknule smo na prvu. Uz umirujuću masažu lica zaboravila sam na sve organizacijske probleme vjenčanja. Od svoje LUNE 2 nisam se htjela odvojiti. Svakih 15 sekundi LUNA 2 prestaje pulsirati kako bi me upozorila da prijeđem na novu zonu lica. Čelo i obraze masirala sam kružnim pokretima, a nos sam prelazila pokretima gore-dolje. Za njegu kože oko očiju morala sam smanjiti intenzitet pulsacije.

Nakon minute, LUNA 2 ti daje znak da možeš završiti s obradom kože na licu. No, LUNA 2 ima još mogućnosti. Kad je okreneš na drugu stranu, nježni nabori tretiraju ti kožu kako bi bila elastičnija i zategnutija te služi za masažu lica protiv bora. Uživala sam u svakodnevnim tretmanima i svakim danom gledala kako mi lice izgleda sve ljepše i zdravije. Prištići su nestajali kao i sitne nepravilnosti na koži. Jutro uoči vjenčanja bila sam i više nego spremna za poziranje s mladencima s minimalno pudera i korektora na licu. Ne trebam ni spominjati da mi haljina koju sam naručila internetom nije stigla na vrijeme. Ni to me nije nanerviralo jer je moja stara haljina s gotovo besprijekornom kožom, dobila neki novi sjaj.

Više doznajte na foreo.com i u Douglas parfumerijama.

Sadržaj omogućio Foreo

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".