Kako koristiti osvježavajuće raspršivače za lice?

S dolaskom toplijih dana, sve više se ističe važnost i praktičnost "izmaglica" za lice...
Vidi originalni članak

Izmaglice odnosno sprejevi za lice skupni je naziv sprejeva za lice koji mogu biti termalne vode, tonici, tonirane vode, sprejevi za dugotrajnost šminke ili eliksir vodice. 

U proljetno i ljetno vrijeme kada smo sve više zatrpani porukama iz medija i reklamama za ovakve proizvode, pitamo se, jesu li one stvarno potrebne i što još možemo s njima postići osim osvježenja lica? 

Gotovo svaki makeup artist će u svojem setu imati barem jednu ovakvu vodicu za lice. Donosimo prednosti njihovog korištenja!

Hidratizacija kože prije nanošenja makeupa. Termalna ili hidratizirajuća voda može biti dobar dodatak vašoj dnevnoj rutini kože. Priuštit će vam taj dodatni hidratantni "boost" koži i makeup će vam ljepše "sjesti" na lice. 

Održat će dugotrajnost makeupa. Takozvani "setting spray" produljit će besprijekornost makeupa i ujedno spriječiti puderast izgled lica. 

Smiruje i osvježava kožu. Pošpricajte vodicu na lice nakon teretane ili za vrijeme vrućih dana. Osim što će vas osvježiti, smanjit će vam crvenilo i smiriti kožu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".