Kako izgleda idealan look za ljetne večeri?

Yves Hajjar pokazao je svoja umijeća u šminkanju
Vidi originalni članak

Svaka je nova sezona vrijeme za promociju novih lookova, a u Martimexu je Yves Hajjar, međunarodni make up artist, predstavio svoju viziju looka za ljetne večeri.  Yves Hajjar diplomirao je na prestiižnoj školi Collège des Frères Mont La Salle, nakon čega je preselio u Italiju i započeo studij arhitekture. Nakon završetka studija, posvetio se svojoj želji da postane make up umjetnik. Svoje je umijeće razvijao na prijateljicama, sve dok ga nije otkrio tim Elizabeth Arden.

Njegova je tehnika posebna jer je razvio svoj jedinstven stil u kojem kombinira tehnike Elizabeth Arden Spa s orijentalnom umjetnošću nanošenja šminke rukom. 

Martina, glavna urednica portala Diva.hr zaželjela je ljetni look za večernja druženja.

Osnovni proizvodi koji je make up artist u tome koristio su:

- Elizabeth Arden Beautfiul Color Bold Liquid Lipstick

- Elizabeth Arden Flawless Finish Sponge-On Cream Makeup

- Elizabeth Arden Anti-Aging Moisture Lotion SPF 30 PA ++

- Elizabeth Arden Anti-Aging Daily Serum

Šminkanje je trajalo dvadesetak minuta, a ovo je rezultat:

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".