Kako do bolje kože preko noći?

Saznajte koji kultni proizvod već godinama ne silazi s liste najprodavanijih i zašto...
Vidi originalni članak

Alpha H je australski brend preparativne kozmetike koji svjetsku slavu velikim dijelom može zahvaliti jednom proizvodu. Svi oni koji uživaju u dobrim proizvodima za njegu lica sigurno su barem jednom čuli za Alpha H Liquid Gold tretman. Liquid Gold prvi je put predstavljen još 2000. godine a on je jednostavno rečeno za sve nas koji nismo stručnjaci,  prekonoćni blagi kemijski piling. Smanjuje pore, mrlje od sunca, ujednačava boju tena, zaglađuje lice i riješava se sitnih borica. Ovaj kultni proizvod toliko je popularan da se u svijetu svake minute proda jedna bočica a sa razlogom je nazivan magijom u bočici a mi smo odlučili istražiti što je u njemu tako posebno!

Ovaj serum dolazi u pakiranju sličnom toneru a tako ga se i nanosi. Nanesete nekoliko kapi na vaticu i "prebrišete" lice njime, a zatim odete na spavanje. Valja izbjegavati područje oko očiju kao i inače, kada je riječ o nešto agresivnijim proizvodima. Mi smo pri prvom korištenju osjetili blago peckanje koje je poptuno normalno i bezopasno a ujutro je sljedilo oduševljenje. Ovaj prozivod zaista djeluje!

Ne, nismo se u jednoj noći riješili bora niti svih nepravilnosti na koži ali razlika je bila potpuno jasna. Koža je meka, zategnutija a pore, bez imalo sumnje, manje! Preporučeno je ovaj proizvod koristiti jednom na tjedan osobito ako imate osjetljiviju kožu. Budući da je trenutno ljeto i sunce je najjače, dobro je koristiti kremu sa jačim zaštitnim faktorom jer ovaj proizvod djeluje na različitih kiselina. Naručiti ga možete na Cult Beauty stranici koja dostavlja u Hrvatsku. Cijena za 100 ml je £33.50. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".