Kako Antonija Stupar Jurkin briše tragove umora na svom licu

Nakon predstavljanja nove linije i tretmana u Londonu, ekskluzivni britanski skincare brand Elemis koji je na hrvatskom tržištu već više od 5 godina, hrvatsku je promociju upriličio u Hotelu Milenij u Opatiji.
Vidi originalni članak

Nove proizvode predstavila je gošća i brand ambasadorica Elemisa Antonija Stupar Jurkin u relax zoni Milenij SPA s jedinstvenim pogledom na park Sv. Jakova. Za ovu priliku elegantno i tematski uređen u ljubičasto bijelim tonovima, Milenij SPA je pružio nezaboravno wellness iskustvo.
Pod geslom "Neka se svaka minuta broji" prezentirana je linija Elemis Peptide 24/7, inspirirana unutarnjim satom tijela. Nakon kremnog noćnog ulja, kreme za područje oko očiju i maske "1000 cvjetova", Elemis je predstavio Peptide4 Adaptive Day Cream - dnevnu
kremu za usavršavanje kože koja matira, izjednačava i balansira; Plumping Pillow Facial noćnu gel masku koja popunjava, obnavlja i hidratizira kožu. 

Ovi proizvodi snagom cvijeća osiguravaju sve što je koži potrebno, ostavljajući je hidratiziranom i obnovljenom. Sastojci poput ulja sjemenki Star Arvensis, ulja sjemena srebrenke i ulja sjemena ljubičine zaslužni su za vraćanje kože lica u balans te je vidljivo popunjavaju i čine odmornom.
Što su peptidi i zašto su nam potrebni? Peptidi su skupine aminokiselina koje izgrađuju proteine kože. Nazivaju ih još "šaptači stanicama" kože jer pružaju signale da obavljaju svoju funkciju obnove i popunjavanja. Bez njih, kožne stanice mogu biti neorganizirane i zagušene.

Nova linija Elemisovih peptida inspirirana je čudesnim cirkadijskim ritmom kože, a koristi se peptid dobiven od kvasca sličan peptidima naše kože za ultimativne rezultate.
Koliko je važno odabrati kvalitetnu njegu lica, dobro zna brand ambasadorica Elemisa Antonija Stupar Jurkin.

- Teška šminka, brz način života te brojne obveze neophodno zahtijevaju kvalitetnu njegu i proizvode bez kojih ne mogu zamisliti svakodnevne rituale. Oduševio me novi Elemis tretman za njegu kože lica Peptide 24/7 Skin Synk koji kombinacijom specijalnih tehnika masaže mojoj koži vraća blistavost kao osam sati sna, a tragovi umora nestaju. Ovo mi je novi najdraži Elemis tretman. Predivan dan proveden u hotelu Milenij, opuštanje u Milenij Spa, saunama, bazenu, jacuzziju na wellness terasi s pogledom na more, dodatno me napunilo energijom za sve životne i poslovne izazove te ću ovo iskustvo ponoviti prvom prilikom kao vikend bijeg od užurbanog ritma -  poručila je brand ambasadorica Elemisa Antonija Stupar Jurkin.
 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".