Judita Franković jedna je od prvih klijentica u popularnom zagrebačkom salonu; pogledajte kako je izgledao tretman

Studio Etra i Judita Franković pokazali su nam kako je izgledao cijeli frizerski tretman kad su na snazi higijenske mjere opreza
Vidi originalni članak

Danas je dio frizerskih i kozmetičkih salona otvorio svoja vrata, a jedan od njih je i Studio Etra. Iako su poznate propisane mjere opreza, mnogi su i dalje radoznali vidjeti kako tretmani zapravo izgledaju. Među prvim posjetiteljicama bila je glumica Judita Franković, a vlasnica Petra Granić Glowatzky pokazala nam je kako je izgledao cijeli tretman.

Poštivale su se sve mjere opreza, od dezinfekcije ruku na ulazu do nošenja zaštitnih maski i zaštitnih rukavica, a cure su uspjele i popiti sok na terasi salona pa cijeli tretman nije bio "daleko" i nije se jako razlikovao od onog što smo navikli.

- Sigurnost je na prvom mjestu, a tek onda frizura, rekle su Judita i Petra. 

U galeriji možete vidjeti kako je sve izgledalo i s kakvom je odličnom frizurom Judita izašla iz frizerskog salona:

FOTO: Privatni album FOTO: Privatni album FOTO: Privatni album FOTO: Privatni album FOTO: Privatni album FOTO: Privatni album

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".