Još nemate poklon za vašu bolju polovicu? Ovi pokloni će zasigurno oduševiti svaku ženu

Svatko zna da žene obožavaju praktična rješenja koja im omogućuju da zablistaju u udobnosti vlastitog doma. Bilo da sanjare o savršenoj frizuri za romantičnu večeru za Valentinovo ili žele riješiti neki beauty problem s lakoćom, želja za sjajem postaje sve jača.
Vidi originalni članak

U moru opcija, koje često završe negdje u ladicama, postoji jedna koja bi mogla bi biti idealan poklon za vašu bolju polovicu.

Revlon dvostruka pegla za kosu stvara savršeno ravnu kosu u jednom prolazu s dvostrukim efektom, čime smanjuje vrijeme, oštećenje i napor, pružajući jednostavan, ali uvijek elegantan izgled svaki dan. S 10 prilagodljivih postavki topline, LED zaslonom i pametnim sustavom memoriranja topline, pegla Revlon postaje pravi partner u oblikovanju kose, ostavljajući je besprijekorno ravnom i sjajnom, unatoč vlažnom zraku. Automatsko isključivanje nakon 60 minuta i hladni vrh za lakše spremanje čine je sigurnim odabirom za svako kućanstvo.

Za one trenutke kada žena želi postići izgled kao iz salona, a bez posjeta frizeru, tu je Revlon četka za kosu 2u1. S nježnim zaobljenim stranama za zaglađivanje kose, okruglim rubovima koji podižu volumen pri korijenu i uvijaju vrhove, ova četka stvara prekrasnu frizuru u rekordnom vremenu. Brzo i jednostavno stvaranje prekrasnog volumena i blistavog sjaja u samo nekoliko pokreta, a za savršenu frizuru kao da ste izašli iz salona pobrinut će se upravo Revlon pa vam donosimo nekoliko trendy frizura

1. Mašnice u kosi

Mašne su neizostavni element jesenskih i zimskih frizura, pružajući preslatki dodir svakom izgledu. Revlon pegle omogućuju stvaranje savršeno glatke kose, kao idealne podloge za mašnu bilo koje veličine.

2. Chick razdjeljak

Svjež izgled postiže se promjenom klasičnog razdjeljka na sredini glave. Revlon četka za sušenje i volumen omogućuje postizanje elegantnog razdjeljka na stranu, čineći frizuru modernom i sofisticiranom.

3. Baletna frizura za odrasle

Sofia Richie inspirirala je povratak zalizanih pundži, a uz dodatak malo gela za kosu postiže se besprijekorna frizura,

4. Baš kao što Francuskinje vole

Najnoviji trendovi neizostavno uključuju bob frizure, a valoviti bob postaje posebno popularan. Revlon pegla za kosu, s naprednom pomičnom keramičkom tehnologijom, omogućuje postizanje laganih i elegantnih valova. Revlon proizvodi prilagođeni su za stvaranje različitih frizura, pružajući ženama širok spektar opcija koje se lako prilagođavaju njihovu stilu.

Sadržaj nastao u suradnji s Revlonom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".