Još jedan trend manikure koje je proslavila Hailey Bieber. Kromirani nokti boje karamele novi su jesenski hit

Hailey Bieber ne prestaje inspirirati svojom jednostavnom, ali sofisticiranom estetikom.
Vidi originalni članak

Hailey Bieber ponovno dokazuje da su njezine jesenske inspiracije pravi hit među obožavateljima, od mode do ljepote. Ove sezone, slavna manekenka svojim vjernim pratiteljima na TikToku otkriva novu manikuru koja već postaje viralna – karamel kromirane nokte – i uvodi novi Rhode Barrier Butter, proizvod koji je predodređen za veliki uspjeh.

Naime, 8. listopada Rhode je najavio svoj novi noćni balzam za zaštitu kože, nazvan Barrier Butter, koji dolazi na tržište krajem mjeseca. No, do tada, Hailey je svojim fanovima na TikToku dala uvid u svoju beauty rutinu, ističući svoju novu jesensku manikuru. Njezini nokti, koji su prepoznatljivo zaobljeni bademasti, odišu kremastom karamel bojom i savršenim slojem kromiranog sjaja, stvarajući baršunasti efekt.

Iako su tamniji nokti uvijek u trendu u hladnijim mjesecima, Bieberova manikura u svjetlijoj nijansi karamele unosi svježinu u jesenske beauty trendove. Ova manikura dolazi nakon njezinih kestena nokti i toffee manikure Selene Gomez, koji su također postali hitovi.

@haileybieber

quick GRWM🎀🪽🧈

♬ TASTE - Tom 🪩🍓

Bieber je svoju beauty rutinu upotpunila jesenskom garderobom, noseći glatku punđu i preveliku kožnu jaknu dok nanosi šminku, uključujući Dior Forever Foundation Stick i Rhode's Glazing Milk, sve završivši s Westman Atelier Eye Want You maskarom. 

Metalik haljina, šal i prepoznatljive platforme: Sabrina Carpenter oživjela je disko groznicu u zadivljujućem stajlingu
Kaia Gerber briljirala u minimalističkoj, ali odvažnoj Ferragamo mini haljini
'Ovu kombinaciju sam odabrala spontano, a inače nosim sve boje i uzorke, ovisno kako se osjećam'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".