Još jedan beauty proizvod u obitelji: Kim i Kylie lansirat će svoju liniju parfema

Sestre iz klana Kardashian Jenner uskoro postaju bogatije za još jedan beauty proizvod
Vidi originalni članak

Kim i Kylie skupa će lansirati liniju parfema, a sve se točno naziva - Kylie Jenner fot KKW Fragrance. Kim je na Instagramu objavila da će prvi parfemi svjetlo dana ugledati 26. travnja u podne, a tri mirisa upakirana su u bočice koje izgledaju poput velikih usana u crvenoj, ružičastoj i nude boji. 

Svaki će stajati 40 dolara, odnosno oko 240 kuna, a mali "preview" parfema ove su dvije sestre obožavateljima dale u prvoj epizodi nove sezone Keeping Up With the Kardashians koja je krenula prošli tjedan. 

Do sada sestre imaju već svoje linije make upa. Kylie je cijeli život bila nezadovoljna svojim usnicama, a nakon toga lansirala je liniju ruževa i olovaka za usne koja se rasprodala u nekoliko minuta. Kim već ima i parfeme, make up liniju, liniju za konturing... 

Naša kumica s Dolca, Ana, ispričala nam je sve što zna o Kardashiankama: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".