Jesu li spojene obrve novi trend za kojim će svi poludjeti?

Trend je pokrenula influencerica Sophia Hadjipanteli
Vidi originalni članak

Nakon ere "instagramskih" obrva u kojima su bile isrctane do posljednje "dlake", došao je red na nešto sasvim novo i drugačije. Mnogi bi vjerojatno rekli - tražili ste prirodno, dobili ste prirodno - no, radi li se ipak o pretjerivanju?

Naime, beauty influencerice pokušavaju progurati novi način oblikovanja obrva, ili da kažemo - obrve, s obzirom na to da "Frida Kahlo moment" sve više puni naslovnice Instagrama i Facebooka. Trend je započela influencerica Sophia Hadjipanteli koja je prva s ponosom isticala svoje spojene obrve, a polako su je počele slijediti i ostale dame. 

Slažemo se s njihovom mišlju vodiljom kako je trebamo prihvatiti sebe onakvima kakve jesmo, no zar je pinceta zbilja toliki neprijatelj kozmetičke torbice?

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".