Jeste li znali da žene tijekom života na kožu nanesu oko 10 kg konzervansa?

MELVITINA inovacija za osjetljivu i suhu kožu
Vidi originalni članak

Ublažujuća krema za osjetljivu kožu: Melvitina prva krema proizvedena postupkom UHT sterilizacije, pakirana u inovativnoj hermetičkoj ambalaži. Ublažujuća krema za osjetljivu kožu obogaćena s patentiranim kompleksom tri vrste organskog meda (akacija, cvijet naranče i timijan) je prva Melvitina organska krema proizvedena postupkom UHT sterilizacije.

Pomaže umiriti, obnoviti i hidratizirati suhu i osjetljivu kožu!

U Melvitinom Odjelu za istraživanje i razvoj željeli su razviti formulu koja će i najosjetljivijoj koži omogućiti užitak prilikom njege bez rizika za nastanak alergijske reakcije. Rezultat je bogata svilenkasta tekstura, iznimno nježnog mirisa u kojem se osvježavajuće (menta, anis) i voćne note (breskva, malina, cvjetovi naranče) ujedinjuju s bazom slatkih gurmanskih akorda (vanilija, karamela).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".