Jeste li već isprobali Zarine parfeme koji su "dupe" dizajnerskih mirisa, no mnogo pristupačniji?

Teško je odoljeti parfemima koji mirisom podsjećaju na dizajnerski, bez obzira na to što su možda slabijeg intenziteta ili kraće traju, pogotovo kad dolaze po mnogo nižoj cijeni.
Vidi originalni članak

Pronaći beauty proizvod po pristupačnoj cijeni, a da pritom neodoljivo podsjeća na onaj s dizajnerskim potpisom, inače po cijeni mnogo skuplji, pravi je ulov. I dok u preparativnoj i dekorativnoj kozmetici često pronađemo tzv. dupe skupljeg proizvoda, s parfemima je to ipak malo kompliciranije. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog slojeva mirisa i nota koji su dio parfemskih formula, nezgodno je pronaći pristupačniju verziju skupog parfema. Ipak, tu je opet u igru "uskočio" TikTok, čiji su korisnici otkrili kako Zarini parfemi miriše vrlo sličnima nekim dizajnerskim. Tako su videa s hashtagom #zaraperfumes sve popularnija, a imaju više od pola milijuna pregleda na ovoj društvenoj mreži, piše Elle

Složit ćemo se svi, nema do omiljenog parfema, pogotovo kad je riječ o nekoj posebnoj prigodi. Ipak, teško je odolijeti parfemima koji mirisom podsjećaju na dizajnerski, bez obzira na to što su možda slabijeg intenziteta ili kraće traju, pogotovo kad dolaze po mnogo nižoj cijeni. Tako se cijene Zarinih parfema kreću između stotinjak i 200 kuna, sve ovisno o mililitraži i vrsti mirisa. Tiktokeri su izdvojili desetak parfema koji su prepoznati kao dupe velikih imena u svijetu mirisa, a među njima ima mnogo kultnih pa vjerujemo kako ćete pronaći favorita za sebe.

Zara Gardenia EDP - YSL Black Opium

Zara Red Temptation EDP - Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Zara Waterlily Tea Dress EDP - Byredo Gypsy Water

Zara Ebony Wood EDP - Jo Malone Wood Sage And Sea Salt

Zara Apple Juice EDP - Chanel Chance Eau Tendre

Zara Rose EDP - Dior J'Adore

Zara Red Vanilla EDP - Lancôme's La Vie Est Belle

Zara Orchid EDP - Victoria's Secret Bombshell

Zara Femme - Dior Hypnotic Poison

Zara Cashmere Rose - Gucci Flora

 

Savršen trudnički stajling: Monika Olujić zablistala je u kombinaciji jednostavne haljine i trendi sakoa

Zgodna plavuša nosi kombinaciju koja nikad nije out, a super je ideja za novi radni tjedan

Elegancija kakvu ne viđamo često: Ekonomistica ukrala pozornost u efektnim kožnim komadima

Ako tražite savršenu party haljinu u kojoj ćete se istaknuti, prepišite modnu ideju divne Ane Radišić

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".