Jeste li primijetili kako sve više manekenki ima razmak između zubi?

Novi trendovi u svijetu mode uključuju žene svih oblika i veličina, a od sada dolazi i do promjene izgleda lica samih modela
Vidi originalni članak

Iako smo navikli gledati manekenke i modele ravnih i bijelih zubi, čini se kako je u posljednje vrijeme sve popularnije za kampanje uzimati djevojke prirodnijeg izgleda i s razmakom između zubi. 

Neki misle kako s pravilnim zubima sve izgleda lažno, a to nitko ne želi.

Umjesto toga se promiču prave vrijednosti i prirodan izgled. Tako je u posljednje vrijeme čest slučaj vidjeti djevojke na modnim pistama koje više nisu manekenski građene, a zagovara se i trend nesavršenosti. 

Najbolji primjer modela s razmakom između zubi je Zara, koja već neko vrijeme koristi ovakve modele. Osim razmaka među zubima, sve više viđamo i modele bez šminke koji također odašilju prirodnošću.

 

Pogledajte kako se odjenuti na razgovor za posao: 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".