Jeste li odmetnica, kreativka ili preambiciozna? Otkrijte što oblik ruža govori o vama!

Samo je jedan pogled na kozmetičku torbicu dovoljan da otkrijete kakve ste!
Vidi originalni članak

Kad ćete sljedeći put biti s prijateljicom izvadite ruž iz torbice i usporedite ga s njezinim. Iako na to ne obraćamo često pozornost, čini se kako svaka od nas ima svoj "oblik", a upravo on otkriva ponešto i o našem karakteru. 

Špičasti vrh

Ono što želite, lako ćete i ostvariti jer ćete se posvetiti tom cilju. Neki vas smatraju preambicioznima, no oni koji vas poznaju, znaju da ste realni u svojim planovima i ciljevima.

Vrh u obliku slova C

Kreativne ste, odane i romantične. Neki smatraju da imate glavu u oblacima, no zapravo ste samo sanjarke. Same sebi najveće ste kritičarke, a druge razumijete i vrlo lako im praštate. 

Zaobljen vrh

Vrlo ste organizirane i kod vas sve mora biti na svojem mjestu. S druge strane, topla ste osoba i sjajan domaćin i zapravo ste "ljepilo" koje sve prijatelje drži na okupu.

Ravan nagib

Orijentirane ste na karijeru i jako ste ambiciozne. To vas čini prirodnim vođom, a ljudi jednostavno uživaju biti u vašem društvu jer od vas mogu mnogo naučiti.

Ravan vrh

Pomalo ste odmetnica, a za vas su pravila tu da se krše. To se odnosi na sva područja vašeg života i važno je napomenuti: baš uvijek dajete sve od sebe, a onima koje volite i cijenite, posvetit ćete se u potpunosti!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".