Jeste li isprobali tekući ruž koji je postojan i ispod maske? Dugotrajan je na usnama, a dostupan već od četrdesetak kuna

- Nakon što sam otkrila ovaj tekući ruž, brzo sam kupila po jedan u svakoj nijansi. Ovaj ruž se ne miče s usta! - napisala je jedna korisnica na Amazonu.
Vidi originalni članak

Ako ste u potrazi za savršenim ružem koji ima dobru pigmentaciju te je dugotrajan na usnama, vrijeme je da isprobate Maybelline SuperStay Matte Ink. Riječ je o tekućem ružu koji na društvenim mrežama i na Amazonu ima mnoštvo pozitivnih recenzija. Svi, prije svega, hvale njegovu dugotrajnost na usnama, širok raspon dostupnih boja, kao i pristupačnu cijenu. 

Za ovaj tekući ruž kažu da na usnama traje i do 16 sati, a ostavlja mat efekt i baršunasti finiš. Dovoljno je tek jedanput prijeći preko usana i ruž na njima ostaje, a nanošenje je precizno zahvaljujući aplikatoru špičastog oblika. 

- Nakon što sam otkrila ovaj tekući ruž, brzo sam kupila po jedan u svakoj nijansi. Ovaj ruž se ne miče s usta! - napisala je jedna korisnica na Amazonu. Druga je dodala:

- Mislim da sam ovisna o ovim tekućim ružama. Stavim ga svako jutro i, kad ga ne bih skinula prije spavanja (što uvijek radim), mislim da bi i idućeg jutra bio na ustima.

Ovaj je tekući ruž dostupan i kod nas. Pronašli smo ga na Notinu, gdje se ruž trenutačno nalazi na sniženju, pa je njegova cijena 41,95 kn, umjesto 56 kn, a moguće je birati između dvadesetak nijansi. Maybelline SuperStay Matte Ink dostupan je u DM-u, gdje je cijena 74,90 kn. Na Amazonu je moguće birati između 35 nijansi, a cijena je 7,59 dolara. 

Odvjetnica, čiji stil obožavamo, nosi efektne čizmice koje nisu mogle proći nezamijećeno
Modna agentica pokazala još jedno odlično modno izdanje i otkrila nekoliko zanimljivosti o svojem stilu
Tri frizure koje možete isprobati ove sezone, a super su jer imaju efekt pomlađivanja
Napravite preukusnu čokoladnu tortu od sastojaka koje zasigurno imate u kuhinji

Izgleda da su podočnjaci u trendu: Djevojke ih šminkom pojačavaju!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".