Jeste li isprobali micelarnu vodu za koju kažu da se svake 3 sekunde u svijetu proda jedna bočica?

Bioderma Sensibio H2O micelarna voda pravi je hit u beauty svijetu, a obožavaju je i beauty entuzijastice koje inače nisu sklone micelarnoj vodi kao jednom od koraka u rutini čišćenja lica
Vidi originalni članak

Micelarna voda mnogima je neizostavan dio u rutini čišćenja lica, a čak i one beauty entuzijastice koje ne zagovaraju korištenje micelarne, slažu se kako je Bioderma Sensibio H2O genijalan odabir kojeg bi i same rado dodale kao jedan od koraka prilikom čišćenja lica. 

Bioderma Sensibio H2O micelarna voda jedan je od najtraženijih odabira u beauty svijetu, a francuska farmaceutska tvrtka ovog je malog pomagača osmislila 1991. godine. Popularnost micelarne vode rasla je iz godine u godinu, a kažu kako se danas svake tri sekunde proda jedna bočica. Riječ je o idealnoj kombinaciji micelarne vode za uklanjanje šminke i tonera, a osim što uklanja nečistoće, ima moć umiriti je, kao i održati prirodnu ravnotežu kože. 

Iz Bioderme kažu kako je Sensibio H2O u savršenom skladu s kožom i održava njezin prirodni zaštitni sloj, a formulirana je tako da je usklađena s biološkom ravnotežom kože. 

Ova je micelarna voda hit i na Amazonu, gdje je bestseller kad su u pitanju proizvodi za uklanjanje šminke i čišćenje lica. 

- Wow! Stvarno wow! Nedavno sam odlučila promijeniti kompletu skincare rutinu i u novoj rutini našla se i Bioderma Sensibio H2O micelarna voda. Isprobala sam micelarne još prije 2-3 godine, ali mi se nisu svidjele jer je lice bilo jako masno nakon upotrebe. Koristim je kao dio double cleansing metode i s njim kompletno uklonim šminku i nečistoće. Teško je objasniti što se događa kada je koristim na licu, ali je čista čarolija. Licu daje osjećaj svježine i mekoće. Primijetila sam da, otkad sam dodala ovaj proizvod u rutinu, serumi i hidratantne kreme mnogo bolje prodiru u kožu lica, a čini mi se i kako pore izgledaju manje - piše u jednoj od recenzija na Amazonu. 

Micelarna je u Hrvatskoj dostupna u ljekarnama, a može se kupiti i u drogerijama poput d&m-a, kao i na Notinu, gdje je za 250 ml potrebno izdvojiti 11,70 eura. U ljekarnama je njezina cijena nešto viša pa je potrebno izdvojiti oko 15 eura.

Mama i kći u besprijekornim ljetnim kombinacijama: 'Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti, sličan stil je nasljedan'
Uvijek besprijekorna dizajnerica i influencerica prošetala model haljine koji pristaje baš svima
Uživajte u ukusnom receptu za tortu od čokolade bez brašna s krokantima od lješnjaka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".