Jeste li isprobali korektor za kojeg kažu da savršeno prekriva podočnjake i nepravilnosti, a košta svega pedesetak kuna?

- Aplikator je mekan i nanošenje korektora je brzo i jednostavno. Ovo je najbolji korektor za područje oko očiju ikad. Lijepo se stapa s puderom i nikad se ne stvara cakey efekt. Nastavit ću ga koristiti - piše u jednom od komentara.
Vidi originalni članak

Pronalazak savršenog korektora koji će na licu stajati cijeli dan, dobro prekriti nepravilnosti i podočnjake, a da pritom ne stvara neželjeni cakey efekt i ne isušuje osjetljivu kožu nije nimalo jednostavan zadatak. Ako ste i sami u takvoj potrazi, možda je vrijeme da isprobate Maybellinov korektor koji je pravi hit na internetu, a gotovo je uvijek na listama najboljih korektora, pogotovo kad je riječ o drogerijskim odabirima. 

Riječ je o korektoru Maybelline Instant Age Rewind koji se može kupiti već od svega pedesetak kuna, točnije 54 kn, koliko trenutačno košta na sniženju na Notinu. Dostupan je i u ostalim drogerijama, a njegova regularna cijena je sedamdesetak kuna. Primjerice, za 69,90 kn pronašli smo ga na dm-ovim policama. Još jedna činjenica koja ide u prilog ovom korektoru je ta da je dostupno čak 18 različitih nijansi.

Ovaj tekući korektor ima spužvati aplikator koji omogućava jednostavno i praktično nanošenje proizvoda na lice, a za njega kažu da je dovoljno nanijeti tek tanak sloj kako bi prekrile nepravilnosti i podočnjaci. Kad je riječ o podočnjacima i natečenosti, mnogi hvale ovaj korektor jer ima moćnu kombinaciju goji bobica i haloksila koja pomaže smanjiti natečenost i vidljivost podočnjaka. 

- Aplikator je mekan i nanošenje korektora je brzo i jednostavno. Ovo je najbolji korektor za područje oko očiju ikad. Lijepo se stapa s puderom i nikad se ne stvara cakey efekt. Nastavit ću ga koristiti - piše u jednom od komentara, a još jedna zadovoljna korisnica na Amazonu je napisala:

- Imam ekstremno tamne krugove oko očiju i oni su jedini razlog zbog kojih se šminkam. Koristila sam različite korektore i uvijek bih potrošila između 25 i 30 dolara samo na jedno pakiranje, a i dalje bila nezadovoljna prekrivanjem. Zatim sam isprobala ovaj korektor koji je sjajan. Koristim ga svaki dan umjesto dosadašnjih high end korektora - ima full prekrivanje, traje cijeli dan, ne isušuje kožu i nije jako tekući. Jako sam sretna što sam mu dala priliku i definitivno ostaje u mojoj kozmetičkij torbici i dalje.

Djevojka na primjeru tosta pokazala zašto baš uvijek treba koristiti proizvode za zaštitu kose od topline

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čizme, karirane hlače i kožnjak: 'Ne postojio nešto što ne bih isfurao, ponekad čak nosim i žensku robu'
Imate li ga u kupaonici? Ovaj će šampon očistiti i učvrstiti kosu, a i cijena mu je odlična!
Ultra-visoke čizme do bedara i kombinezon: Prezgodna brend menadžerica super stil ima u malom prstu
Stručnjaci iz popularnog zagrebačkog salona otkrivaju koje su trenutačno najtraženije frizure i boje kose

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".