Jeste li isprobali francuski macaron koji se jednostavno topi na ustima?

Osim kao poslastica, ovog nas je puta osvojio i kao neizostavan dio naše kozmetičke torbice.
Vidi originalni članak

Koji kolači najbolje simboliziraju pariški chic? Riječ je, naravno, o šarenim macaronsima, a, osim kao poslastica, ovog nas je puta osvojio i kao neizostavan dio naše kozmetičke torbice.

Vodeća hrvatska marka za njegu usana Rosal pobrinula se da naša beauty rutina odiše pariškom elegancijom, a za to je potreban tek Rosal Lip Balm Macarons.

Dolaze u tri arome - jagoda, vanilija i borovnica, a osim što privlače koloritom i slatkim okusom, štite usne od štetnih utjecaja. Balzam je napravljen od prirodnog voska i ulja te ne sadrži parabene, a tu je i shea maslac koji je zaslužan za hranjenje i zaštitu suhe kože. Zahvaljujući ulju koštica marelice usne će biti bogate vitaminima A i E, a esencijalne kiseline i minerali omekšat će, nahraniti i regenerirati kožu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".