Jeste li ih isprobali? Ovo su samo neki od Zarinih parfema koji neodoljivo podsjećaju na mirisne klasike

Važno je naglasiti da takva opcija nikad neće biti zamjena za pravi, no odlična je alternativa za svaki dan
Vidi originalni članak

Zara je u mirisnom svijetu postala prepoznatljiva po dupe varijantama kultnih parfema, odnosno po mirisu koji neodoljivo podsjećaju na neke popularne parfeme. Zbog slojeva mirisa i nota koji su dio parfemskih formula, nije uvijek jednostavno pronaći pristupačniju verziju skupog parfema.

Naravno, takva varijanta nikad neće biti zamjena za pravi, no dobra je alternativa za svaki dan. U nastavku smo izdvojili tri legendarna parfema za koje kažu da se njihova jeftinija alternativa može pronaći u Zari, a super je vijest da je jedan od njih i na sniženju!

Fleur d’Oranger = Jo Malone Orange Blossom

Volite li cvjetni Jo Maloneov hit s notama cvijeta naranče, bijelog ljiljana i irisa, svojeg biste favorita mogli pronaći i u znatno pristupačnijem Zarinom parfemu Fleur D'Orange. Ovaj Zarin miris nastao je u suradnji s poznatim brendom, a osnivačica brenda Jo Malone za njega kaže kako bi posebne prigode uvijek trebalo proslaviti cvjetovima naranče. Uz miris narančinog cvijeta, parfem donosi note nerolija i ylang-ylanga. 

Red Temptation = Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Jedan od najpoželjnijih niche parfema donosi note šafrana, gorkog badema, egipatskog jasmina, cedra, ambra, drvenaste tonove i mošus, a Zara u svojoj ponudi ima parfem Red Temptation koji neodoljivo podsjeća na kultni miris. Parfemska je voda opisana kao miris sastavljen od začina šafrana i korijandera, kojem je dodana gorka naranča, zaslužna za blistave cvjetne nove. Jasmin donosi senzualnost, a dodana mu je pralina. Parfem sadrži i note mahovine, drvenastog jantara i mošusa.

Red Vanilla = Lancôme La Vie Est Belle

Kombinacija kruške, crnog ribizla, jasmina, cvijeta naranče, iris, vanilije, pačulija, sjemenki tonke i pralina kombinacija je zbog kojih je Lancomeov parfem jedan od najprepoznatljivijih u mirisnom svijetu. Zara nudi cjenovno pristupačniju varijantu koja podsjeća na dizajnerski miris. Red Vanilla opisan je kao sofisticiran, topao i pikantan miris slatkih i cvjetnih nota. Buket se sastoji od perunike i crvenih božura s dodatkom nota mandarine te maline i vanilije. 

Najchic baloneri idealni za prijelazno razdoblje i početak proljeća:

FOTO: Zara Lepršavi baloner naboranog izgleda 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner denim 79,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 89,95 EUR FOTO: Zara Odvojiva jakna padobrasnkog kroja 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetna kože 69,95 EUR FOTO: Zara Baloner od tehničke tkanine s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože 59,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner s pojasom 49,99 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 69,95 EUR FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner uz tijelo s petljama 79,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Long satin trench coat 59,95 EUR FOTO: Zara Bazični baloner s pojasom 59,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirani kontrastni baloner 89,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 49,99 EUR

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".