Jeste li dovoljno odvažni da isfurate neobičnu boju kose kojoj frizeri predviđaju veliku popularnost ovog ljeta?

Klasična rose gold nijansa dobila je mali "update" pa se ovog ljeta nosi miks boje breskve i boje jagode
Vidi originalni članak

Rose gold boja kose polako postaju jedan od pomaknutih klasika, no i dalje je rezervirana za najodvažnije. Ljeto je često u znaku promjena, a ako želite napraviti drastičan odmak od trenutačne frizure, možete razmisliti o novoj boji kose kojoj frizeri predviđaju veliku popularnost.

Radi se o "updateanoj" verziji rose gold nijanse, točnije o boji koja je miks boje breskve i boje jagode, a kao stvorena je za duge, tople ljetne dane. 

- Jako je popularna jer pristaje različitim podtonovima kože - kažu frizeri za Glamour i pojašnjavaju kako se na korijen kose stavljaju ružičasti tonovi, dok su vrhovi rezervirani za nijanse boje breskve, što stvara kosi daje živahnost, odvažnost i zabavniji karakter. 

Ružičaste nijanse u kosi nisu nikakve novost - Hailey Bieber nosila ih je 2019. godine, Kylie Jenner bila je među prvima još 2016. godine, Julia Roberts isprobala ih je u 2018., dok je Lucy Hale ružičaste pramenove pokazala 2018. godine. Isfurala ih je i Kaia Gerber pa su u rujnu 2020. obožavatelji bili oduševljeni njezinom privremenom promjenom frizure. 

Frizeri imaju i savjete kako nositi ružičastu boju kose, no da ona izgleda decentno. Naime, umjesto tzv. bubblegum ružičaste, preporučuju odabir laganijih, sheer nijansi koje izgledaju glamurozno i decentno, a istovremeno imaju i punky prizvuk. 

Ako ste u strahu da će se ružičaste nijanse brzo isprati, stručnjaci kažu kako sve ovisi o prirodnoj boji kose, stanju u kojem se ona nalazi, kao i proizvodima koje koristite. Treba napomenuti kako takve nijanse nisu nimalo jednostavne za održavanje pa je najbolje posavjetovati se sa frizerom prije nego se odlučite za promjenu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Modno usklađene mama i kći prošetale gradom: 'Ove smo kombinacije odabrale jer je mami rođendan'
Ljepotica sa špice nosi cipele koje nikad ne izlaze iz mode i nalaze se na listi želja mnogih dama
Divna dama zna kakve čizme odabrati ako na špici ne želite proći nezamijećeno
Savjetnica o stilu Ive Šulentić: 'Ona preuzima modne uloge kako poželi, profesionalizam je očit u svakom stajlingu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".