Jeste li čuli da postoji puder namijenjen nogama?

Artdeco Spray on Leg Foundation je must have ako želite postići pravi ljetni look!
Vidi originalni članak

Jedva smo dočekali toplije dane kako bi izašli iz debelih zimskih kaputa i počeli nositi lagane kombinacije koje smo počeli smišljati i planirati čim je došlo proljeće. Najdraže proljetne kombinacije za subotnju šetnju gradom zasigurno uključuju lepršave i trendi slip haljine te jedan od trenutnih favorita kao što su satenske suknje. Artdeco u svojoj novoj Make up your sunset stories kolekciji donosi jedan vrlo zanimljiv proizvod koji će se svidjeti svim ljubiteljima dobrih nogu i osunčanog izgleda ili čak onima koji izbjegavaju nošenje najlonki uz haljine i suknje. Spray on Leg Foundation u ovoj kolekciji dolazi u još jednoj, novoj nijansi, te proširuje mogućnost izbora prilikom odabira željene nijanse.

Ovaj “puder za noge” u spreju pruža nogama preplanuli izgled i sjaj te prekriva sitne prištiće i ujednačava boju nogu. Sprej se suši iznimno brzo te je vodootporan što ga čini dugotrajnim te nema potrebe za popravcima tijekom cijelog dana. Osim estetskih benefita, sprej ima i ulogu njege zahvaljujući vitaminu E i ekstraktu zelenog čaja. Spray on Leg Foundation je jednostavan i brz za korištenje te u par sekundi postiže preplanuli izgled nogu bez odlaska u solarij ili nošenja najlonki. Može biti spas za spontane šetnje gradom, izlaske ili večere kada dođe red na kraće haljine i suknje, a istovremeno će učiniti cijeli ljetni make up i outfit potpunim.

Cijela Artdeco Make up your sunset stories kolekcija inspirirana je ljetnim zalaskom sunca i bit će glavni izvor inspiracije za kreiranje dugotrajnih make up lookova koje će talentirani Macedonio Bezzera pokazati na Artdeco Masterclassu 22. svibnja u Zagrebu. Artdeco Masterclass zamišljen je kao događaj koji će na jednom mjestu okupiti osobe zainteresirane za beauty svijet, ali i modu i lifestyle.

Macedonio Bezzera je službeni Artdeco vizažist s velikim i višegodišnjim iskustvom iza sebe te će on, uz novu Artdeco Make up your sunset stories kolekciju, pokazati svoje znanje i trikove kada je u pitanju dugotrajan i svježi make up za ljetne temperature uz naglasak na to da svaka žena i djevojka na svoj način nosi i iskoristi beauty trendove. #JednostavnoJA Naučit ćete kako postići izgled s plaže i prije samog odlaska na plažu, kako make up učiniti trajnim i otpornim bez obzira na visoke temperature i doba dana te jedan vjenčani look u kojem se ovaj put fokus prebacuje na kumu.

Osim dekorativne kozmetike, masterclass će se pozabaviti pripremom i njegom kože uz odgovarajuću preparativnu kozmetiku sponzora. Za modni dio masterclassa, modna dizajnerica Manja Stević kreirala je posebnu kolekciju torbica „fanny bags“ odnosno torbice koje se nose oko struka te će one imati svoju premijeru upravo na samom događanju. Ulaznice za Artdeco Masterclass, kao i nova Make up your sunset kolekcija, dostupni su na www.kameja.hr ili u Artdeco Make Up Bar & Beauty Storeu u Tomislavovoj 3 u Zagrebu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".