Jesenske boje Chanela

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Hladnije vrijeme koje dolazi najavljuje i promjenu u make up trendovima. Chanelova nova jesenska kolekcija ruževa donosi tople boje koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Vidi originalni članak

Kolekcija pod nazivom „Les Automnales“ inspirirana je promjenama koje se događaju u prirodi na jesen. Obiluje bogatim i toplim nijansama zemljanih tonova. Kolekcija se sastoji od šest novih ruževa i sjajila. Rouge Allure Velvet je ruž mat teksture obogaćen hidratantnom formulom koja ne isušuje usne ni u najhladnijim danima. Dolazi u bogatoj crvenoj nijansi La Bouleversante.  Za one koje više vole nude nijanse i satin finiš idealan je Rouge Allure Pensive.

Chanel ove jeseni ponovo vraća sjajna usta sa ruževima Rouge Coco Shine koji sadrže shimmer. Dostupne su dvije boje. Temeraire je topla boja cigle, a Melancolie je bogata brončana nijansa. Ova limitirana kolekcija sadrži i dva sjajila Levres Scintillantes za obožavateljice ekstra sjajnih usta bez ljepljivog efekta. Dolaze u crvenkastoj nijansi Chene Rouge te nude rozoj nijansi Beige Star.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".