Jesenki make up lookovi u koje ćete se zaljubiti

FOTO: PR/Estee Lauder FOTO: PR/Dior FOTO: PR/Chanel FOTO: PR / MAC FOTO: PR / Estée Lauder FOTO: PR / MAC FOTO: PR/Shiseido FOTO: PR/Dior FOTO: PR/Chanel FOTO: PR/OPI FOTO: PR / Estée Lauder
Vodeći kozmetički brendovi svake nas sezone iznenade novim, divnim beauty proizvodima. Imali smo težak zadatak - probrati najbolje od najboljih, a sada je na vama da ih sakupite sve! Puderi nove generacije, maskare za zapanjujuć volumen, neodoljivi lakovi za nokte, rumenila koja se apliciraju na inovativan način... Lista je uistinu impresivna, razgledajte sve i odaberite svoje favorite za besprijekoran izgled ove jeseni
Vidi originalni članak

Poznate glumice i manekenke kao zaštitna lica beauty kolekcija nisu novost, no ove jeseni svi pričaju o Kristen Stewart, koja je zaštino lice jesenskog make up looka kuće Chanel i Kendall Jenner koja je zaštitno lice make up kolekcije s potpisom Estee Lauder. Zanimljivo je da, osim već dvaju spomenutih kuća i drugi veliki "igrači" imaju impresivne kampanje, a kao globalni trend koji je zajednički svima valja naglasiti važnost dobre podloge koja garantira savršen ten te popularni "nude" look. Naglašava se i važnost konturiranja stoga ne čudi inflacija proizvoda i pomagala namijenjinih upravo tome. Valja istaknuti da se i u ovoj sezoni nastavlja lansiranje proizvoda inspiriranih korejskom kozmetikom.

Dior, kada je u pitanju jesenski look ove sezone puca na zagasitije, prave jesenske boje objedinjene u neodoljivu kolekciju, sa sjenilima za oči sa sjajnim česticama kao glavnim zvijezdama.

 Chanel, koji smo već spomenuli, svoju je muzu Kristen Stewart zamislio kao jaku i samosvjesnu ženu koja se te svoje osobine ne libi naglasiti i make up-om. I upravo to i nude iz svoje tvornice ljepote - statement make up koji će vam osigurati besprijekoran ten koji će biti uvijek primjećen.

 Mac je pak u rujnu lansirao dvije nove make up kolecije - Star Track i ItsAStrike koje podjednako oduševljavaju kvalitetom proizvoda i dizajnom. Rumenila i sjenila inspiriarana sportom, točnije bowlingom, pravi su beauty slatkiš u koji ćete se zaljubiti na prvu.

Shiseido pak svoju jesensku kampanju bazira na ružu. I to ne bilo kakvom - na crvenom ružu, točnije 16 njih, različitih nijansi i pigmentacija, prilagođenih svim tipovima tena, tako da sada konačno i najizbirljivije među nama mogu pronaći svoju "the crvenu". Nemojmo zaboraviti na nokte, koji nakon ljeta zaslužuju posebnu pažnju. No, osim što je važno da su lijepi i njegovani, dolaskom jeseni i oni "oblače" smirenije, zagasitije boje, a jedan od hitova, ako je suditi prema viđenim kampanjama, svakako je boja vina koja se proteže u kolekcijama svih vodećih brendova.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".