Jednu od najtraženijih maski za usne žene nose i kao sjajilo, a na Amazonu ima 'čistu peticu'

Koristi se tako da se prije spavanja na usne nanese odgovarajuća količina balzama pomoću aplikatora koji je dio pakiranja.
Vidi originalni članak

Sigurno ste već čuli za ovaj trendi balzam za usne. Riječ  je o korejskom proizvodu koje je zaludjelo žene diljem svijeta. Mala ružičasta kutijica već godinama ima brojne obožavatelje koji joj redovito dodjeljuju najviše ocjene na Amazonu. Zapravo, postao je pomalo kultni kozmetički proizvod tijekom godina, tvrdeći da puni usne hidratacijom i ostavlja ih intenzivno mekima, glatkima i zdravog izgleda.

Najprodavaniji proizvod marke, Laneige Lip Sleeping Mask, obećava da će hidratizirati i nahraniti vaše usne tijekom noći dok spavate. Laneigeov jedinstveni kompleks bobičastog voća, koji sadrži mješavinu grejpa, nara i maline, uz kokosovo ulje pomaže ne samo hidratizirati usne, već i zadržati hidrataciju. Dodatak vitamina C nudi određenu zaštitu od agresora iz okoliša za dobro zaokružen tretman. 

Koristi se tako da se prije spavanja na usne nanese odgovarajuća količina balzama pomoću aplikatora koji je dio pakiranja. Kad se probudite balzam nježno obrišite s usana pomoću vate ili maramice.

Cijena balzama na stranici Cult Beauty je 23,73 eura, uz napomenu da pakiranje dugo traje. Na Amazonu je preko 21 tisuće korisnika ovom proizvodu dalo ‘čistu peticu’, a u recenzijama su pohvalili proizvod za dugo trajanje i savršen učinak.

– Lako se nanosi i ostaje cijelu noć. Budim se s mekim, dobro navlaženim usnama. Okus i miris su vrlo suptilni, izvrsni za ljude poput mene koji imaju alergije. Proizvod koristim već nekoliko mjeseci i preporučila bih ga osobama čije usne pucaju ili se isuše zimi – napisala je jedna korisnica. 

– Koristila sam ovaj proizvod dvije noći za redom i to je sve što je potrebno. Moje usne nisu samo izliječene, već su osjetno mekše i punije. Ugodno je gust, ali nije ljepljiv. Kad se probudim, osjećam se kao da nosim samo lagani sloj – dodala je druga korisnica.

Jasmina Bagarić: Nekada su krafne bile jedina slastica, radili smo ih u krugu obitelji
Parfem vam ne traje dugo na koži? Zahvaljujući ovom primeru miris će vas pratiti cijeli dan
Kaput kakav nosi simpatična Iva pravi je 'mamac' za poglede, a sjajno ga nosi uz ležerne komade

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".