Jednostavne i efektne frizure kojima kiša i vlaga ne mogu ništa

Pred nama je promjenjivo proljeće, a uz ovih nekoliko frizura ne mora svaki dan biti 'bad hair day'
Vidi originalni članak

Iako nam proljetne temperature savršeno odgovaraju i priroda zablista u novom ruhu, ne možemo se oteti dojmu koji stvaraju njezini najmrskiji saveznici - kiša i vlaga u zraku koje sa sobom znaju donijeti i bad hair day. No, to i ne mora uvijek biti tako. Ključno je posvetiti nešto više vremena i truda stiliziranju kose kako bi ona izgledala lijepo, čak i onda kada se to čini nemogućim. 

Ravna i opeglana kosa često u ovakvim situacijama nisu opcija, kao ni besprijekorne lokne, jer kosa i uz najmanji dodir s vlagom postane neposlušna i izgubi na volumenu. Stoga, frizure koje podrazumijevaju skupljenu kosu idealan su odabir za kišne dane.

U galeriju pronađite najpopularniju frizuru koju trendseterice obožavaju, a možete je napraviti i kod kuće:

FOTO: Instagram Razdjeljak možete nositi na sredini, ali i s lijeve, odnosno desne strane, a za dašak glamura dodajte obruč za kosu ili ukosnice. FOTO: Instagram Nakon dominacije svih vrsta valova u kosi, početak 2020. godine donio nam je promjenu. FOTO: Instagram Naime, ako je suditi po frizurama trendsetericama i celebrity dama, najpopularnija frizura za ovu godinu bit će potpuno ravna kosa. FOTO: Instagram Riječ je o tzv. sleek hair, a volimo je jer se jednostavno može napraviti i u kućnoj radinosti, a jednako dobro izgleda za svakodnevne, ali i one formalnije prigode. FOTO: Instagram Efektno izgleda i ako se nosi u visokom ili niskom, konjskom repu, a dozu glamura uvijek možete dodati elegantnim ukosnicama i kopčama. FOTO: Instagram Ovu frizuru jednostavno ćete obožavati jer jednako dobro pristaje različitim dužinama kose - od one ultra dugačke, koju cure sve više vole pa do loba i kratkog boba.

Niska ili visoka punđa vrlo su sofisticirane frizure i pogodne za sve bad hair dane, a vrlo ju je jednostavno napraviti. Sve što vam treba je jedna gumica za kosu i nekoliko ukosnica.

Jednako učinkovitima pokazat će se i pletenice koje možete napraviti na različite načine i koje ne izlaze iz mode. Riblja kost najbolji je izbor za kišne dane. Vašu će kosu držati na mjestu, a izgledat ćete elegantno i moderno. Visoki rep iz kojeg ćete isplesti pletenicu također je odlična, a možda i jednostavnija, opcija.

Ove su godine osobitu popularnost stekle efektne ukosnice i rajfovi, a u kišnim su nam danima posebno dobrodošle. Ako želite nešto upečatljiviju frizuru, upotpunite svoju punđu zanimljivim ukosnicama ili rajfom.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".