Jednostavna frizura koja doziva početak ljeta, a veoma je chic u tople proljetne dane

Kako temperature počinju rasti, sjajno je stil imati u planu, a važno je ne zaboraviti imati gumicu za kosu.
Vidi originalni članak

Što cure s bobovima i pixie frizurama rade sa svojom kosom tijekom ljeta? Samo pitajte Jennu Ortegu. Zvijezda popularne serije Wednesday viđena je na Coachelli prvog vikenda festivala gdje je oduševila odličnom frizurom idealnom za tople proljetne dane i dolazak ljeta - vješto razbarušena frizura s raspuštenim rubovima i razdjeljkom po sredini.

To je odmak od njezinog prepoznatljivog elegantnog boba i savršeno prati njezin ljetni festivalski look – nosila je prozirni top prekriven sitnim zlatnim zvjezdicama, klasičnu crno-bijelu bandanu omotanu oko vrata, kratke traper kratke hlače i smeđe okrugle hlače sunčane naočale.

Ortega nije jedina koja ovog proljeća nosi ovu jednostavnu frizuru inspiriranu 90-ima, kako piše Vogue. Zapravo, očito postaje glavni look ove sezone. Tek nedavno, Kim Kardashian pojavila se na Instagramu s vlastitom interpretacijom neuredne punđe, koju je stilizirala kožnom moto jaknom inspiriranom Kill Billom. Glumica Lily James također se uključila u trend, nakon što se odlučila za stajliš frizuru dok je izlazila s prijateljima u New Yorku.

Kako temperature počinju rasti, sjajno je stil imati u planu, a važno je ne zaboraviti imati gumicu za kosu. Frizuru je sasvim jednostavno napraviti jer se radi o razbarušenoj punđi koja izgleda kao da se nimalo niste potrudili za svoj look.

Na sniženju se isplati kupiti komade za proljeće i ljeto, pronašli smo super stvari već od 3,99 eura:

FOTO: Zara Midi haljina od patchworka 22,99 EUR FOTO: Zara Maksi kaftan 19,99 EUR FOTO: Zara Pamučna majica s naramenicama 3,99 EUR FOTO: Zara Kožne balerinke s otvorenom petom 22,99 EUR FOTO: Zara Bazični pleteni top bez rukava 7,99 EUR FOTO: Zara Tunika haljina s uzorkom 19,99 EUR FOTO: Zara Mokasinke s otvorenom petom I metalnim ukrasom 15,99 EUR FOTO: Zara Duga haljina s uzorkom 22,99 EUR FOTO: Zara Sandale s ravnim potplatom 19,99 EUR FOTO: Zara Bazični kratko rezani pleteni top 7,99 EUR FOTO: Zara Rastezljivi pleteni top otkrivenih ramena 5,99 EUR FOTO: Zara Kratka haljina od rastezljivog pletiva 12,99 EUR FOTO: Zara Sandale s potpeticom I platformom 19,99 EUR FOTO: Zara Duge hlače 15,99 EUR FOTO: Zara Haljina od mješavine lana s otvorenim leđima 19,99 EUR

Priyanka Chopra zabljesnula u crvenoj haljini dizajnerice Vivienne Westwood
Klasika u casual varijanti dugo nije izgledala ovako dobro: 'U ovoj se kombinaciji osjećam ležerno i poletno'
Njezin je outfit super inspiracija za svaki dan i nikad ne izlazi iz mode: 'Pratim trendove i oblačim se prema raspoloženju!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".