Jednostavna, a preslatka ljetna manikura novi je hit: Nosi ju i Hailey Bieber

Ovih je dana Hailey Bieber podijelila na svom Instagram storyju fotografiju svojih novih noktiju.
Vidi originalni članak

Srpanj počinje sjajno za ljubitelje manikure, jer Hailey Bieber donosi osvježavajući i neočekivani novi trend. Ako ste do sada pratili stilove 27-godišnje osnivačice brenda Rhode, vjerojatno ste upoznati s njezinim mekim lakovima s dozom kroma ili glazure. Međutim, njezina najnovija manikura potpuno je drugačija i idealna za ljeto.

Ovih je dana Hailey Bieber podijelila na svom Instagram storyju fotografiju svojih novih noktiju. Zahvaljujući njezinoj stručnjakinji za nokte, Zoli Ganzorigt, svaki nokat bio je ukrašen minijaturnim komadom voća ili povrća, što je manikuri dalo osvježavajući i zabavan izgled. 

Ganzorigt je naslikala Bieberove prirodne nokte s baznim lakom, a svaki je nokat bio ukrašen različitim voćem ili povrćem. Na primjer, njezin palac imao je crvenu rajčicu, dok je mali prst bio ukrašen mrkvom. Detalji su bili toliko realistični da su izgledali poput stvarnog voća i povrća.

Hailey Bieber je već ranije pokazala ljubav prema nježnim i detaljnim dizajnima noktiju. Nedavno, nakon što je objavila trudnoću, tijekom putovanja u Japan, nosila je manikuru s cvjetovima trešnje. Ovaj put, voćni dizajn donosi dašak svježine i razigranosti, savršeno uklapajući se u ljetne vibracije.

Iako rekreiranje Bieberovih noktiju može izgledati kao izazov bez ozbiljne umjetničke podloge, postoje jednostavniji načini za postizanje sličnog izgleda. Ukrasne naljepnice, poput Kissove linije Vogueish Fantasy u stilu Be You, nude slične slatke uzorke borovnica. Također, OPI-jev xPRESS/On Nokti u Tastes Like Strawberries imaju simpatične jagode.

Ako vam se voćni dizajni ne sviđaju, možete slijediti Bieberov primjer i nositi svoje prirodne nokte s finim naljepnicama za nokte. Deco Beauty nudi naljepnice s dizajnom voća, cvijeća i srca, koje mogu dodati zabavan i šareni element vašoj manikuri.

Glamura ne nedostaje ni na Wimbledonu: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde
U omiljenim dućanima pronašli smo dupeove popularnih natikača koje se nose svakog ljeta
Alexander McQueen kao inspiracija za kostim Suzane u novoj operi koju HNK postavlja u Klovićevim

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".