Jednostavan trik s highlighterom kojeg poznati obožavaju osvježit će cijelo lice i šminki dati poseban sjaj

Jedna od poznatih osoba koje nas često inspiriraju svojim beauty trikovima je Zendaya, a njezin posljednji make up look na Instagramu posebno nas je oduševio.
Vidi originalni članak

Kad je riječ o postizanju savršenog izgleda šminke, highlighter je pravi čarobnjak. Ovaj proizvod može transformirati vaš izgled, pružajući vam svježinu i sjaj. Jedan od omiljenih trikova koji poznate osobe koriste kako bi osvježile cijelo lice i dodale poseban sjaj šminki je upotreba highlightera u obliku C na licu.

Jedna od poznatih osoba koje nas često inspiriraju svojim beauty trikovima je Zendaya, a njezin posljednji make up look na Instagramu posebno nas je oduševio. Highlighter nadopunio je maleni srebrni grudnjak s reljefnim printom ponija dizajnerice Colline Strade.

Naime, imala je highlighter na visokim točkama lica i niz hrbat nosa, ali i u obliku slova C oko očiju koji je njezinoj koži dao sanjiv, nezemaljski sjaj.

U zadivljujućem nizu fotografija koje je Zendaya dodala na svoj Instagram, možete vidjeti trag highlightera u unutarnjim kutovima oka te uz polovicu donje linije trepavica i pregib kapaka. Svjetilna koju ovako nanesen highlighgter daje stvara dodaje dimenziju, ali, što je najvažnije, još uvijek uspijeva izgledati poput kože okupane sjajem prirodnog sunčevog svjetla.

Prema vizažistici Gucci Westman, koja je obožavateljica nanošenja highlightera oko očiju, ovdje naneseni highlighter je fiksiranje u dvije sekunde koje odmah posvjetljuje i otvara oči te vidno smanjuje podočnjake.

Efektna mini suknja i klasična bijela bluza odličan su izbor: 'Ovu kombinaciju sam odabrala za šetnju gradom'
Klasiku je kombinirala s trendovima, a rezultat je sjajan stajling kojem ne možemo pronaći mane
Udobni, chic i trendi: Odlični kombinezoni za prijelazno razdoblje i ranu jesen
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".