Jednostavan proizvod kojeg je odobrila i Beyonce

Iako Beyonce ima cijeli svijet na dlanu, i možete koristiti prestižne proizvode koje poželi, ipak koristi jednostavan, klasičan i vrlo povoljan vazelin
Vidi originalni članak

Savjeti, trikovi i proizvodi koje koriste poznati i slavni svi želimo znati iako se često uz njih vežu konotacije da su nama, običnim smrtnicima, nedostižni jer si oni mogu priuštiti što god požele. Ovaj put nije tako! Naime, Beyonce koja je vrlo zahtjevna i izbirljiva koristi ni manje ni više nego – vazelin! Sretni smo što ovo možemo podijeliti s vama. Osim kako i za što ga Queen B koristi, donosimo vam i još mnogo načina na koji iskoristiti ovaj svima dostupan proizvod koji možete kupiti u svakoj drogeriji po cijeni manjoj od deset kuna. Najbolji smo, zar ne?

Beyonce je poznata po svojim savršenim obrvama koje djeluju skroz prirodno a tajna je upravo u vazelinu koji ih uvijek drži na mjestu. Ne zaboravimo spomenuti da ova Diva nikad ne ide spavati prije nego premaže trepavice vazelinom koji ih dobro nahrani tijekom noći.

Vazelin je toliko multifunkcionalan, i trebao bi biti dio rutine svake žene ali i muškarca. Ipak, ako se Beyonce kune u njega, tko smo mi da propitkujemo?

Ovo su još neke mogućnosti upotrebe vazelina:
-    Prirodna maskara i gel za obrve
-    Hidratizira kožu (pogotovo ga volimo nakon brijanja)
-    Namažite ga na stopala preko noći i obucite čarape i ujutro će vam stopala biti kao bebina guza
-    Balzam za usne
-    Zagrijte ga (u mikrovalnoj) i koristite kao noćnu kremu – tako je manje mastan
-    Namažite ga na mjesto gdje želite staviti parfem jer će tako miris trajati duže
-    Prirodan highlighter – ako idete na prirodan look, umjesto highlightera nanesite ga na jagodice i dobit ćete zdrav i svjež izgled
-    Mlada kosa ne sluša? Prođite vazelinom po neposlušnoj kosi!
-    Odličan je za suhe vrhove i suhu kosu općenito
-    Skida šminku kao i ruž s usana koje ostavlja ih nježnim i mekim
-    Niste dugo nosili naušnice? Prođite vazelinom i stavit ćete ih bezbolno i jednostavno

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".